Tortul cu sos de mere al lui James Westfall
Ai nevoie de un desert lacto-ovo-vegetarian fără lactate ? Tortul cu sos de mere al lui James Westfall ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 642 de calorii , 9 g de proteine și 21 g de grăsime fiecare. Pentru 88 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită sos de mere, scorțișoară măcinată, stafide și sare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 0% , care poate fi îmbunătățit. Rețete similare includ prăjitură cu sos de mere , brioșe cu morcovi și sos de mere și terci de quinoa cu sos de mere, Skyr și muesli prăjit cu miere .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Pulverizați o tavă de tort canelată cu spray de gătit.
Bateți zahărul și shortening-ul împreună într-un castron folosind un mixer electric până devine omogen și cremos; se bat ouăle până se încorporează.
Combinați sosul de mere, apa și bicarbonatul de sodiu într-o cratiță la foc mediu; se amestecă până se încălzește, aproximativ 2 minute. Amestecați amestecul de sos de mere în amestecul de scurtare; adauga extract de vanilie.
Se amestecă într-un castron făina, scorțișoara, sarea, praful de copt și cuișoarele măcinate. Amestecați treptat amestecul de sos de mere în amestecul de făină până când se combină. Încorporați stafidele și nucile.
Se toarnă în tava de tort pregătită.
Coacem in cuptorul preincalzit pana devine auriu si o scobitoare introdusa in centrul prajiturii iese curata, aproximativ 1 ora. Se raceste in tava 10 minute si se transfera prajitura pe o farfurie.