Tortul cu portocale de afine al bunicii
Tortul cu portocale de afine al bunicii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție conține 398 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mai bine decât sosul de mure de portocale condimentat al bunicii, Cranberry Orange Bundt Tort cu o glazura de portocale, și Tort De Portocale-Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inch. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, amestecați împreună 1 cană de zahăr alb, 1/3 cană de suc de portocale, ouă, zară, lichior de afine și ulei vegetal folosind un mixer electric.
Adăugați ingredientele uscate și amestecați doar până se umezesc. Îndoiți curmalele tocate, merisoarele și coaja de portocală.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se întinde uniform.
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în coroana tortului iese curat.
Lăsați tortul să se răcească în tigaia așezată peste o grătar timp de 15 până la 20 de minute.
Scoateți tortul din tigaie și așezați-l pe o farfurie de servire. Într-o cratiță mică, amestecați împreună 1 cană de suc de portocale și 3/4 cană de zahăr alb. Se aduce la fierbere, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Folosiți un baster de curcan sau o lingură mare pentru a stropi sosul peste tort. Împingeți tortul cu o furculiță sau o frigăruie pentru a-l ajuta să absoarbă tot sosul sau până când tortul este bine umezit.