Tortul cu portocale de afine al bunicii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție conține 398 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați ouă, făină, afine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Mai bine decât sosul de mure de portocale condimentat al bunicii, Cranberry Orange Bundt Tort cu o glazura de portocale, și Tort De Portocale-Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie cu tub de 10 inch. Cerneti impreuna faina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, amestecați împreună 1 cană de zahăr alb, 1/3 cană de suc de portocale, ouă, zară, lichior de afine și ulei vegetal folosind un mixer electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Suc De Portocale
Zahăr Granulat
Lapte Bătut
Afine
Lichior
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Adăugați ingredientele uscate și amestecați doar până se umezesc. Îndoiți curmalele tocate, merisoarele și coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Coaja De Portocala
Date
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți timp de 1 oră în cuptorul preîncălzit sau până când un cuțit introdus în coroana tortului iese curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
6
Lăsați tortul să se răcească în tigaia așezată peste o grătar timp de 15 până la 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Tigaie
7
Scoateți tortul din tigaie și așezați-l pe o farfurie de servire. Într-o cratiță mică, amestecați împreună 1 cană de suc de portocale și 3/4 cană de zahăr alb. Se aduce la fierbere, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Folosiți un baster de curcan sau o lingură mare pentru a stropi sosul peste tort. Împingeți tortul cu o furculiță sau o frigăruie pentru a-l ajuta să absoarbă tot sosul sau până când tortul este bine umezit.