Tortul cu mâncare Giselle ' s Angel
Giselle ' s Angel Food Cake este un fără lactate și vegetarian desert. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 278 calorii. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, făină, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cel Mai Bun Tort De Mâncare Înger, Tort De Mâncare Înger, și Tort Cu Gem De Mâncare Înger.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Cerneti impreuna 1/3 cana zahar si faina; puneți amestecul de făină deoparte.
Bateți albușurile la viteza medie a unui mixer într-un castron mare până se spumează.
Adăugați cremă de tartru și sare; bateți până se formează vârfuri moi.
Adăugați 1 cană de zahăr, 2 linguri la un moment dat, bătând până se formează vârfuri rigide. Cerneti amestecul de faina peste amestecul de albus de ou, 1/4 cana odata;pliați. Îndoiți în vanilie, suc de lămâie și extract de migdale.
Puneți aluatul de tort uniform într-o tigaie cu tub de 10 inci, răspândindu-se uniform. Rupeți buzunarele mari de aer tăind aluatul de tort cu un cuțit.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Inversați tigaia și răciți tortul timp de 40 de minute. Slăbiți tortul din părțile laterale ale tigaiei folosind o spatulă metalică îngustă. Inversați tortul pe o farfurie de servire și garnisiți cu fructe de pădure proaspete, dacă doriți.