Tortul cu mere al mătușii Lydia
Tortul de mere al mătușii Lydia este un vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 280 calorii. Această rețetă servește 15 și costă 59 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de gălbenușuri de ou, scorțișoară măcinată, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 17%. Rețete similare sunt Tortul proaspăt de mere al mătușii Lou, Faimoasa plăcintă cu mere a mătușii Bev, și Supa de cârnați Lydia.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Cerneti faina si sarea impreuna intr-un bol mediu.
Tăiați untul în ceea ce privește crusta de plăcintă în bucăți de dimensiuni de mazăre. Pune deoparte.
Puneți apă caldă și 1 linguriță de zahăr într-un castron mare.
Adăugați gălbenușurile de ou ușor bătute în amestecul de drojdie.
Adăugați amestecul de făină și amestecați ușor până când amestecul formează o bilă. Împărțiți în jumătate. Utilizați o jumătate pentru partea de jos și o jumătate pentru crusta de sus.
Rulați o crustă pentru a se potrivi cu o tigaie neagră de 9x13 inch.
Presărați tapioca peste aluat.
Umpleți cu mere tăiate, îngrămădite.
Se presară cu amestec de 3/4 cană de zahăr și 1 linguriță de scorțișoară.
Rola crusta de sus pentru a se potrivi tigaie. Pune sus peste mere, sigiliu în jurul tigaie, tucking sus Sub (nu flaut). Nu înțepa.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute. În timp ce este încă ușor cald, înghețați cu glazură de unt.