Tortul alimentar al lui Daredevil cu glazură de unt Mocha
Tortul alimentar al lui Daredevil cu glazură de unt Mocha ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 789 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 84 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de bicarbonat de sodiu, zahăr granulat, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tort de mâncare al diavolului cu glazură de unt Mocha, Cremă De Unt-Glazură De Tort De Nucă De Cocos, și Tort De Șampanie Cu Glazură De Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Poziționați raftul în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Coaceți 30 de minute pentru straturi, 38 până la 40 de minute pentru tortul cu tub. Pregătiți tigaia(tigaia) conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
3
Într-un castron mediu, bateți împreună făina, bicarbonatul de sodiu, sarea și cacao. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
În vasul mare al unui mixer electric, cremă împreună untul și zahărul timp de 3 până la 4 minute, până se omogenizează foarte bine. Răsturnați vasul și bătătorul. Bateți vanilia și ouăle și răzuiți din nou vasul și bătătorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Cremă
Zahăr
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Cu mixerul la cea mai mică viteză, adăugați alternativ amestecul de făină și Zara. Odată ce ingredientele sunt amestecate, creșteți viteza și bateți timp de aproximativ 30 de secunde (nu mai mult, deoarece la altitudini mari nu doriți să încorporați excesul de aer).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Împărțiți aluatul între cele două tigăi sau răzuiți-l pe toate în tigaia cu tub.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți 30 de minute pentru straturi, 38 până la 40 de minute pentru tortul cu tub (sau pentru timpul indicat pentru altitudinea dvs. în grafic) sau până când blatul tortului se simte elastic la atingere și un tester de tort introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie pe o grătar timp de 10 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
8
Rulați un cuțit între straturi și părțile laterale ale tigaiei pentru a le elibera sau treceți vârful unui cuțit în jurul laturilor tigaiei și partea superioară a tubului pentru a slăbi tortul. Acoperiți fiecare strat sau tigaia cu tub, cu un disc de tort din carton acoperit cu folie sau o farfurie plată, inversați și dați o agitare ascuțită în jos pentru a elibera tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Folie De Aluminiu
Tigaie
9
Scoateți tigaia și îndepărtați pergamentul. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Într-un robot de bucătărie sau în vasul mare al unui mixer electric, de preferință cu accesoriul cu palete, procesați sau bateți untul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Procesor De Alimente
Bol
2
Adăugați 2 căni de zahăr cernut și bateți până se omogenizează. Răsturnați vasul și lama sau bătăile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați restul de 4 căni de zahăr, plus cacao, 5 linguri de cafea și vanilie și procesați sau bateți până când sunt complet netede și cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Cafea
Pudră De Cacao
Zahăr
4
Adăugați mai mult zahăr sau cafea, dacă este necesar, pentru a aduce glazura la consistența răspândită. (Glazura poate fi făcută cu o zi în avans și refrigerată, acoperită; aduceți la temperatura camerei și bateți până se omogenizează înainte de utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea
Glazură
Zahăr
5
Umpleți straturile și înghețați cu cremă de unt sau pudrați ușor tortul cu tub cu zahăr de cacao sau cofetari (sau îngheț după dorință).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Pudră De Cacao
6
Din plăcintă pe cer: coacere reușită la altitudini mari de Susan G. Purdy, (C) Mai 2005 William Morrow Cookbooks, o amprentă a lui Harper