Tortino di Melanzane: tort de vinete

Tortino di Melanzane: tort de vinete
Tortino di Melanzane: tortul de vinete necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 566 calorii, 16g de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.55 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, frunze de oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Tortino de vinete într-un sos Kalamatan Olive Marinara, Melanzane Fritte (Vinete Prăjite), și Polpette di melanzane (chiftele de vinete) sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul sau broilerul. Movilă făina și sarea în centrul unei tăblițe. Folosind un tăietor de patiserie, tăiați untul în făină până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Tăietor De PatiserieTăietor De Patiserie
Pui BroilerPui Broiler
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Se amestecă oul și apa rece și se lucrează aluatul suficient pentru a se uni. Înfășurați în plastic și refrigerați 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
ApăApă
FolieFolie
OuăOuă
3
Ungeți feliile de vinete cu ulei de măsline și grătiți pe ambele părți până când sunt marcate și crocante, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Pune deoparte. Între timp, într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare până când fumați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Se adaugă usturoiul și ceapa și se sotează la foc mare până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Adăugați menta, cimbru, oregano și sare și piper după gust și gătiți încă 5 minute. Se amestecă piureul de roșii, se fierbe, se fierbe până se îngroașă și se toacă ca și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piure De RoșiiPiure De Roșii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
CimbruCimbru
MentăMentă
TocanăTocană
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Rulați aluatul la o grosime uniformă de 1/8 inci și încadrați-l într-o tigaie de 10 inci. Coaceți orb coaja de patiserie timp de 20 de minute, până se rumenesc, apoi scoateți din cuptor și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Formă TartăFormă Tartă
8
Puneți feliile de vinete și amestecul de sos de roșii în coaja de tartă, alternând straturi și terminând cu un strat de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
VineteVinete
9
Tăiați feliile dacă este necesar pentru a se potrivi cu coaja plăcintei. Se acoperă cu brânză rasă abundentă și se coace la cuptor 20 de minute, până când brânza se rumeneste și sosul clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De PlăcintăCrustă De Plăcintă
BrânzăBrânză
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Lăsați să se răcească 15 minute, apoi feliați și serviți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Revista