Tortilla în sos de fasole neagră

Tortilla în sos de fasole neagră
Tortilla în sos de fasole neagră este un fără gluten și vegetarian sos. O porție conține 404 calorii, 16g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, coriandru, tortilla de porumb cu diametru și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Enfrijoladas (tortilla de porumb în sos de fasole neagră), Supă de fasole neagră cu tortilla crocantă, și Sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea într-o oală mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Adăugați 1/2 cană de ceapă, epazot, untură, usturoi și anason; se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la minim, acoperiți și fierbeți până când fasolea este doar fragedă, adăugând mai multă apă clocotită cu cești dacă mai puțin de 1 inch de apă acoperă fasolea și amestecând ocazional, aproximativ 1 oră (fasolea ar trebui să aibă consistență de supă). Condimentați Generos fasolea cu sare; continuați să fierbeți până când este foarte fraged, cu aproximativ 15 minute mai mult. (Se poate face cu 2 zile înainte. Se răcește ușor, se acoperă și se răcește. Reîncălziți fasolea înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnasonAnason
EpazotEpazot
UsturoiUsturoi
FasoleFasole
CeapăCeapă
ApăApă
UnturăUntură
SareSare
4
Scurgeți fasolea, rezervând lichid de gătit fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
5
Așezați 3 căni de fasole (aproximativ jumătate) și 1 1/2 căni de lichid de gătit fasole în blender. Puree până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Transferați sosul într-o cratiță mare. Repetați cu fasolea rămasă și lichidul de gătit cu fasole (suplimentând cu apă dacă este necesar). Sos de sezon cu sare și piper. Aduceți sosul la foc mic; reduceți focul și mențineți cald la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FasoleFasole
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Încălziți uleiul în tigaie medie grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați 1 tortilla și încălziți 20 de secunde. Folosind clești, întoarceți tortilla și gătiți până când începeți să faceți bule și să se înmoaie, cu aproximativ 20 de secunde mai mult. Înmuiați tortilla în sos cald de fasole pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
9
Așezați tortilla pe farfurie; pliați în sferturi. Repetați cu tortilele și sosul rămas, aranjând 3 tortilla pliate în centrul fiecăreia dintre cele 6 farfurii. Lingură sos suplimentar de fasole peste. Se acoperă cu brânză, rămânând 1/2 cană de ceapă, cilantro și cremă, apoi jalape murat jumătate din chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
BrânzăBrânză
Ardei IuteArdei Iute
Crema MexicanăCrema Mexicană
CeapăCeapă
SosSos
10
* Cremă mexicană cultivată cu aromă ușor de nucă și consistență de smântână subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema MexicanăCrema Mexicană
SmântânăSmântână
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista