Tortilla tapas

Tortilla tapas
Dacă doriți să adăugați mai multe Europene rețete pentru repertoriul dvs., tapas Tortilla ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 16 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 88 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, ceapă, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Această rețetă de la BBC Good Food are 444 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tapas de ciuperci și ouă zdrobite (Tapas de Setas con Huevo), Tapas De Castraveți, și Platou Tapas.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 180C / convențional 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie. Sfat în ceapă și cartofi și prăjiți ușor timp de 20 de minute până când cartofii sunt fragede, întorcându-se frecvent, adăugând usturoi și ardei în ultimele 5 minute. Sfat într-un castron mare, sezon și se răcește timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se amestecă ouăle, fulgii de ardei iute și pătrunjelul. Se lasă să stea 5 minute, apoi se pune o cutie pătrată antiaderentă de 20 cm în cuptor pentru a se încălzi. După 5 minute, îndepărtați cositorul și periați cu ulei. se toarnă amestecul de ouă și se întoarce la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
(Keebler)(Keebler)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Gatiti 15-20 de minute. (Verificați gata apăsând ușor partea superioară. Dacă este încă curgător, reveniți la cuptor pentru câteva minute.) Odată gătit, scoateți și lăsați să se răcească timp de 5 minute, apoi porniți pe o placă.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Tăiați în pătrate și serviți.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista