Tortilla Espa Ampercol cu sos Romesco

Tortillan Espainclorol cu sos Romesco ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 168 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, ulei de măsline, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării Europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Încercați Tortilla spaniolă cu migdale Romesco, Grătar Ceapa Verde si Sparanghel cu Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), și Sos Romesco – sos spaniol de ardei roșu și alune (sau migdale) - Vegetarian, Vegan și fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei gras, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 6 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de hârtie; pliați pentru a închide bine.
Lăsați să stea 20 de minute. Se curăță și se toacă.
Puneți ardeiul gras tocat într-un robot de bucătărie.
Adăugați migdale, 1 lingură de ulei, oțet, 1/4 linguriță de sare, piper roșu măcinat și 1 cățel de usturoi; procesați până se omogenizează.
Preîncălziți cuptorul la 32
Puneți cartoful într-o cratiță medie și acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Gatiti 6 minute sau doar pana cand se inmoaie.
Se scurge și se răcește complet.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați șalotă și usturoi tocat; gatiti 1 minut, amestecand ocazional.
Adăugați cartofi; creșteți căldura la mediu-mare. Gatiti 4 minute sau pana cand cartofii se rumenesc, amestecand ocazional. Se răcește complet.
Înveliți 10 (4 uncii) ramekins cu spray de gătit; așezați într-o tigaie.
Adăugați brânză și oregano în amestecul de cartofi și aruncați bine pentru a combina. Împărțiți amestecul de cartofi uniform între ramekinele preparate.
Combinați ouăle, 1/2 linguriță de sare și piperul negru, amestecând cu un tel până se omogenizează bine.
Se toarnă amestecul de ouă peste amestecul de cartofi în fiecare ramekin.
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia de prăjire pentru a ajunge la jumătatea părților ramekins.
Coaceți la 325 timp de 25 de minute sau până când este setat. Rulați un cuțit în jurul marginilor exterioare ale tortilelor.
Se servește cu sos romesco.
Presărați pătrunjel, dacă doriți.