Tortilla de ceapă caramelizată
Tortillanul de ceapă caramelizat este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 223 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această garnitură. 61 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ceapă, ulei de măsline, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 40%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tarta Cu Ceapa Caramelizata, Friptură Cu Ceapă Caramelizată, și Tarta Cu Ceapa Caramelizata.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Folosind o tigaie mare, înmuiați ceapa cu 1 lingură de ulei de măsline și câteva condimente. Gatiti la foc mic timp de 20 de minute sau pana devin aurii si caramelizate.
Așezați feliile de cartofi, 3 lingurițe de ulei de măsline și condimentați pe o tavă mare de copt sau 2 mici și aruncați-le în jur.
Coaceți timp de 15 minute până când cartofii sunt moi, dar nu se rumenesc.
Amestecați ouăle într-un castron mare cu mai mult condiment. Când cartofii și ceapa sunt gata, aruncați-le și amestecați bine.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei într-o tigaie de 20 cm, încălziți-l și turnați amestecul de ouă. Se lasă să gătească încet la foc mic timp de 20-25 de minute.
Când aproape tot oul lichid a dispărut, va trebui să-l răsturnați.
Așezați o farfurie deasupra tigaiei și inversați tortilla, ținând ferm farfuria în timp ce faceți acest lucru. Glisați tortilla înapoi în tigaie și gătiți încă 3-4 minute. Alternativ, dacă nu sunteți prea încrezător în ceea ce privește răsturnarea și tigaia dvs. este rezistentă la cuptor, așezați tigaia sub grătar timp de câteva minute până când blatul este gata.
Se servește tăiat în pene, cald sau la temperatura camerei.