Tortilla cu rachetă și parmezan
Nevoie de o garnitură fără gluten? Tortilla cu rachetă și parmezan ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 266 calorii. Dacă aveți la îndemână cartofi, ulei de măsline, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 26 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Cep, rachetă și parmezan, Fasole cu rachetă și parmezan, și Paste Cu Avocado, Parmezan Și Rachetă.
Instrucțiuni
Tăiați cartofii în felii, aproximativ grosimea degetului.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă, apoi introduceți cartofii și ceapa. Când încep să sfârâie și să coloreze puțin, turnați 225ml/8FL oz apă - acest lucru se va stropi, așa că aveți grijă. Fierbeți cartofii timp de 10 minute până se înmoaie.
Se toarnă orice exces de lichid din cartofi, apoi se răstoarnă ouăle în tigaie, se condimentează și se amestecă ușor pentru a se amesteca. Puneți tigaia la foc mediu și gătiți tortilla până se fixează pe o parte, aproximativ 5 minute.
Așezați o farfurie pe partea superioară a tigaiei, țineți-o strâns și întoarceți-o cu capul în jos, astfel încât tortilla să iasă pe farfurie.
Adăugați un pic de ulei suplimentar în tigaie dacă are nevoie de el, înainte de a aluneca tortilla înapoi pentru a găti partea din spate - are nevoie doar de 5 minute mai mult.
Glisați tortilla pe o farfurie și tăiați-o în 4 pene. Se acoperă cu puțină grămadă de rachetă, se presară peste parmezan, apoi se strecoară cu ulei și se servește.