Tortellini cu sos de salvie de unt

Tortellini cu sos de salvie de unt ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1150 calorii, 53G de proteine, și 64G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.52 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați umărul de porc măcinat, parmigiano-reggiano, vițel măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Tortellini de Squash Butternut cu un sos de salvie de unt maro și un, Squash Butternut Și Unt Brun De Salvie Cu Tortellini, și Tortellini de dovlecei de Butternut cu sos de unt brun pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie sotată pe flacără medie scăzută combinați untul și salvia topindu-le încet pentru a combina aromele. Gătiti tortellini în apă sărată clocotită timp de 8 până la 10 minute sau până când toate tortellini plutesc deasupra oalei. Odată ce tortelloni sunt terminate, scurgeți pastele rezervând 1/2 cană din apa de paste.
Așezați tortelloni în tigaia sotată cu untul topit și salvia.
Adăugați apa de gătit rezervată pentru paste și aruncați pentru a combina. Gatiti aproximativ 30 de secunde, verificati condimentele si serviti.;
Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. După ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți-l și aruncați resturile de resturi. Re-făinați ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească timp de 1 oră la frigider.
Într-un cuptor olandez sau o cratiță mare cu fund greu, încălziți untul și uleiul până când spumează și dispare.
Adăugați umărul de curcan, vițel și porc și gătiți la foc mare, amestecând ocazional, până când carnea este bine rumenită și începe să elibereze o parte din sucurile sale.
Adăugați prosciutto și mortadella și gătiți încă 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Se pune într-un robot de bucătărie și se amestecă pentru a se combina.
Adăugați oul și Parmigiano-Reggiano și amestecați bine pentru a combina. Condimentează cu sare și piper, după gust și adaugă cel puțin 1/4 linguriță de nucșoară proaspăt rasă și amestecă din nou. Puneți deoparte la frigider până când este gata de utilizare.
Rotiți pastele în foi folosind o mașină de paste. Pentru grosimea dorită a foii de paste, treceți treptat aluatul prin setări începând cu cea mai largă și continuând până la setarea numărului 9.
Cu un tăietor de paste sau un cuțit, tăiați pastele în pătrate de 1 1/2 inci.
Așezați 3/4 linguriță de umplutură în centrul fiecărui pătrat. Îndoiți în triunghiuri, apăsați orice aer în jurul umpluturii și apăsați pentru a sigila marginile. Aduceți punctele părții lungi împreună pentru a forma un inel și sigilați între degete.
Puneți tortellini deoparte pe o tigaie, înfășurați bine cu folie de plastic și refrigerați. Tortellini neutilizate pot fi păstrate congelate timp de până la 2 luni.