Torta Mexicană Autentică-Tortas Ahogadas

Torta Mexicană Autentică-Tortas Ahogadas
Torta mexicană autentică-Tortas Ahogadas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără lactate servește 12 și costă $ 3.23 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 731 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. 46 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de ulei vegetal, zahăr, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, ceea ce este minunat. Încercați Tortas Ahogadas, Sandwich de porc fiert cu bulion picant de roșii (Tortas Ahogadas), și Sandwich Mexican de vinete prăjite (Tortas Vegan și Pambazos) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 475 grade F (245 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați cei 16 căței de usturoi tocat, 2 linguri de oregano tocat, 2 lingurițe de sare și piper într-un bol. Frecați amestecul de usturoi peste fundul de porc și puneți carnea de porc într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Boston FundulBoston Fundul
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute, apoi reduceți temperatura cuptorului la 350 grade F (175 grade C). Continuați să prăjiți până când carnea de porc este fragedă și nu mai este roz în centru, aproximativ 2 ore și 15 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească 145 grade F (63 grade C). Acoperiți carnea cu două straturi de folie de aluminiu și lăsați-o să se odihnească într-o zonă caldă timp de 20 de minute înainte de a o toca sau toca dur. Rezervați picăturile de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Așezați ardeii chipotle într-un bol și acoperiți cu apă fierbinte. Lăsați ardeii să se înmoaie până se înmoaie, aproximativ 3 minute; se scurge. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă 8 căței de usturoi tocat și ceapa tocată; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se amestecă roșiile Rome, 1 cană de apă, ardei iute chipotle, 5 lingurițe de oregano, zahăr și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Tomate RomaTomate Roma
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați picăturile de tigaie rezervate. Se fierbe, neacoperit, la foc mic timp de 15 până la 20 de minute, amestecând frecvent.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Turnați sosul chipotle într-un blender, umplând ulciorul nu mai mult de jumătate plin. Țineți apăsat capacul blenderului cu un prosop de bucătărie pliat și porniți cu atenție blenderul, folosind câteva impulsuri rapide pentru a face sosul să se miște înainte de a-l lăsa pe piure. Puree în loturi până la neted și se toarnă într-un vas curat. Alternativ, puteți folosi un blender de băț și puteți curăța sosul chiar în tigaie. Se strecoară sosul printr-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Pentru a servi: goliți jumătatea inferioară a fiecărui bolillo pentru a face un bol superficial pentru carnea de porc tocată. Scoateți aproximativ 2 linguri de sos chipotle peste fundul fiecărei role, apoi aranjați carnea de porc tocată peste sos. Topiți fiecare sandwich cu câteva felii de jalapeno murat, urmat de jumătatea superioară a rolei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se toarnă aproximativ 1/4 cană de sos suplimentar de chipotle peste întregul sandviș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate53
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista