Torta Cu Cip De Cartofi
Torta cu cip de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 454 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.14 pe portie. 134 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, ouă, sare kosher și piper crăpat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Cartofi și verde Torta, Torta spaniolă de ceapă și cartofi, și Carne Asada Torta (Poc Chuc Torta) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți ouăle și scallions într-un castron mare. Îndoiți ușor chipsurile de cartofi în ouă, încercând să spargeți cât mai puține. Se condimentează cu sare.
Încălziți tigaia la foc mediu și adăugați unt; când spuma dispare, adăugați amestecul de ouă/așchii și transformați focul la mediu scăzut. Folosind o spatulă de cauciuc, trageți ușor ouăle departe de părțile laterale ale tigaiei în timp ce ouăle se pun.
Când ouăle au început să se întărească, folosiți o mănușă de cuptor și o farfurie pentru a răsturna torta.
Așezați farfuria peste tigaie și fixați tigaia pe farfurie cu o mănușă de cuptor, răsturnați tigaia, astfel încât torta să aterizeze pe farfurie, apoi alunecați ușor torta înapoi în tigaie pentru a termina de gătit.
Feliați în segmente și serviți cu mai multe scallions feliate, piper negru crăpat și iaurt grecesc.