Tort Venețian cu înghețată

Tort Venețian cu înghețată
Dacă aveți aproximativ 6 ore și 40 de minute de petrecut în bucătărie, prăjitura cu înghețată venețiană ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten de încercat. Această rețetă servește 8. Acest desert are 920 de calorii, 13 g de proteine și 55 g de grăsime per porție. Pentru 2,59 USD per porție, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de bomboane de ciocolată cu lapte, înghețată de vanilie, nuci pecan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru vara. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 32%. Acest scor nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort cu înghețată Oreo Brownie (Prăjitură cu înghețată Brownie), Funfetti Cake Batter Golden Oreo Ice Cream și Easy Chocolate Vanillan Ice Tort cu crema (cu sandviciuri cu inghetata).

Instrucțiuni

1
Tapetați o tavă de pâine metalică (9 1/4 x 5 x 2 3/4 inch) cu 2 straturi de folie de plastic, permițând ca 3 inci de plastic să atârne peste laturile tigaii. Folosind o spatulă de cauciuc, presați 1/4 din înghețata de cafea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Batoane Cu Ciocolata Caramel (20 Batoane In Total)Pachete Batoane Cu Ciocolata Caramel (20 Batoane In Total)
(20 De Bețe în Total)(20 De Bețe în Total)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras1 Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
Baton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, RasBaton De Bomboane De Ciocolata Cu Lapte, Ras
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
2
Stropiți 1 lingură de topping de caramel peste înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3
Presărați 1 lingură de nuci pecan peste caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
4
Întindeți 1/4 din înghețata de vanilie peste nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
5
Stropiți 1 lingură de topping de caramel peste înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă ObișnuităApă Obișnuită
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
6
Presărați 1 lingură de nuci pecan peste caramel. Congelați timp de 20 de minute sau până când sunt ferme. Repetați straturile de înghețată de cafea, caramel, nuci pecan și înghețată de vanilie de încă 3 ori, congelând timp de 20 de minute între fiecare strat. Îndoiți deasupra prăjiturii pentru a acoperi. Congelați timp de 4 ore sau până când este solid înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachete Batoane Cu Ciocolata Caramel (20 Batoane In Total)Pachete Batoane Cu Ciocolata Caramel (20 Batoane In Total)
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
7
Pentru a demulta, înfășurați prosoape fierbinți umede în jurul tavii pentru a desprinde prăjitura cu înghețată din tavă. Îndoiți plasticul de deasupra tortului cu înghețată. Răturnați o farfurie mare sau un platou de servire deasupra tortului cu înghețată. Ținând farfuria și tava împreună, răsturnați tortul pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Scoateți tava din tort; desprindeți folie de plastic. Se pune toppingul bătut într-o pungă de patiserie prevăzută cu vârf stea. Păstrați dungi sau linii canelate deasupra tortului. Congelați timp de 1 oră sau până când topul bătut este solid înghețat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Lăsați prăjitura să stea la temperatura camerei timp de 10 minute înainte de servire. Între timp, tăiați în jumătate batoanele de biscuiți cu caramel și aranjați, cu partea tăiată în jos, în jurul perimetrului prăjiturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
10
Presărați așchii de ciocolată peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Așchii De CiocolatăAșchii De Ciocolată
11
Tăiați tortul în cruce în felii; transferați feliile de tort pe farfurii de servire.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru tort cu înghețată. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 40 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiVară
Revista