Tort Ușor De Crăciun

Tort Ușor De Crăciun
Tortul de Crăciun ușor necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 16 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 127 calorii. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți graham, gelatină de zmeură, sos de mere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Tort Ușor De Crăciun, Tort Ușor De Crăciun Cu Nucă De Cocos, și Pud de Crăciun ușor și fructat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, combinați gelatina de zmeură și 1-1/4 căni de mere. Într-un alt castron, combinați gelatina de var și sosul de mere rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De ZmeurăGelatină Cu Aromă De Zmeură
Gelatină Cu Aromă De VarGelatină Cu Aromă De Var
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Așezați trei biscuiți graham unul lângă altul pe o farfurie de servire. Acoperiți cu o treime din mere de zmeură. Acoperiți cu încă trei biscuiți și o treime din mere de var. Repetați straturile de două ori; deasupra cu biscuiții rămași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
50 De Pahare Miniaturale Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolata, Desfacute50 De Pahare Miniaturale Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolata, Desfacute
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Pentru LegarePentru Legare
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
3
Înghețați partea superioară și părțile laterale cu topping biciuit. Se da la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
4
Se taie în 1/2-in. felii.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tortul de Crăciun. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții16
Scor De Sănătate0
OcaziiCrăciun
Revista