Tort Ușor De Crăciun
Tortul de Crăciun ușor necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără lactate servește 16 și costă 50 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 127 calorii. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți graham, gelatină de zmeură, sos de mere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Tort Ușor De Crăciun, Tort Ușor De Crăciun Cu Nucă De Cocos, și Pud de Crăciun ușor și fructat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați gelatina de zmeură și 1-1/4 căni de mere. Într-un alt castron, combinați gelatina de var și sosul de mere rămas.
Așezați trei biscuiți graham unul lângă altul pe o farfurie de servire. Acoperiți cu o treime din mere de zmeură. Acoperiți cu încă trei biscuiți și o treime din mere de var. Repetați straturile de două ori; deasupra cu biscuiții rămași.
Înghețați partea superioară și părțile laterale cu topping biciuit. Se da la frigider peste noapte.
Se taie în 1/2-in. felii.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tortul de Crăciun. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.