Lumina tort de ciocolată germană ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 18 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 383 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, zahăr brun, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Ușoară, Tort De Ciocolată Germană, și Tort De Ciocolată Germană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înveliți două tigăi rotunde de 9 x 1 1/2 inci cu spray de gătit. Căptușiți fundul cu hârtie pergament și pulverizați pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
1
Puneți ciocolata într-un castron mediu, adăugați apă clocotită și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Adăugați iaurt, ulei, oțet și vanilie în amestecul de ciocolată și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
Oțet
Iaurt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Adăugați albușuri de ou; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Într-un castron mare, combinați următoarele 5 ingrediente uscate (prin sare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă amestecul de ciocolată în amestecul de făină și se amestecă până se combină. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite. Atingeți ușor tigăile pe o suprafață de lucru pentru a scoate bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Făină Pentru Toate Scopurile
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Coaceți timp de 30-35 de minute, până când o scobitoare de lemn introdusă în centrele prăjiturilor iese curată (lăsați cuptorul pornit). Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă timp de 15 minute. Întoarceți prăjiturile din tigăi, îndepărtați pergamentul și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
1
Întindeți nucile pecan și nuca de cocos pe o foaie mare de copt și prăjiți-le la cuptor, amestecând o dată, până se rumenesc ușor (10-12 minute); pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Nuci Pecan
Ardei Arbol
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Bateți împreună laptele evaporat și amidonul de porumb într-o cratiță mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Evaporat
Amidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
3
Se încălzește la foc mediu-mare și se gătește, amestecând constant, până când este gros și spumos (se va întâmpla aproape dintr-o dată), aproximativ 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
4
Bateți zahărul, untul, vanilia și sarea; gatiti 3 1/2 minute, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se transferă într-un castron și se răcește la temperatura camerei. Se amestecă nuca de cocos și nucile pecan înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Nucă De Cocos
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Așezați 1 strat de tort pe un platou și întindeți jumătate din glazură deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Ardei Arbol
7
Adăugați stratul de tort rămas și întindeți cu glazura rămasă deasupra. Feliați și serviți.