Tort Ușor De Ciocolată Germană

Tort Ușor De Ciocolată Germană
Lumina tort de ciocolată germană ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 18 și costă 62 de cenți pe porție. O porție conține 383 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, zahăr brun, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Ciocolată Ușoară, Tort De Ciocolată Germană, și Tort De Ciocolată Germană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înveliți două tigăi rotunde de 9 x 1 1/2 inci cu spray de gătit. Căptușiți fundul cu hârtie pergament și pulverizați pergamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
1
Puneți ciocolata într-un castron mediu, adăugați apă clocotită și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați iaurt, ulei, oțet și vanilie în amestecul de ciocolată și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
OțetOțet
IaurtIaurt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Adăugați albușuri de ou; bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Într-un castron mare, combinați următoarele 5 ingrediente uscate (prin sare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se toarnă amestecul de ciocolată în amestecul de făină și se amestecă până se combină. Împărțiți aluatul între tigăile pregătite. Atingeți ușor tigăile pe o suprafață de lucru pentru a scoate bulele de aer.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Coaceți timp de 30-35 de minute, până când o scobitoare de lemn introdusă în centrele prăjiturilor iese curată (lăsați cuptorul pornit). Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă timp de 15 minute. Întoarceți prăjiturile din tigăi, îndepărtați pergamentul și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
1
Întindeți nucile pecan și nuca de cocos pe o foaie mare de copt și prăjiți-le la cuptor, amestecând o dată, până se rumenesc ușor (10-12 minute); pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Nuci PecanNuci Pecan
Ardei ArbolArdei Arbol
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Bateți împreună laptele evaporat și amidonul de porumb într-o cratiță mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Se încălzește la foc mediu-mare și se gătește, amestecând constant, până când este gros și spumos (se va întâmpla aproape dintr-o dată), aproximativ 4 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Bateți zahărul, untul, vanilia și sarea; gatiti 3 1/2 minute, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se transferă într-un castron și se răcește la temperatura camerei. Se amestecă nuca de cocos și nucile pecan înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Nucă De CocosNucă De Cocos
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați 1 strat de tort pe un platou și întindeți jumătate din glazură deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Ardei ArbolArdei Arbol
7
Adăugați stratul de tort rămas și întindeți cu glazura rămasă deasupra. Feliați și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
Ardei ArbolArdei Arbol
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista