Tort Ușor De Ciocolată Cu Microunde

Tort Ușor De Ciocolată Cu Microunde
Tortul ușor de ciocolată cu microunde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 2 porții cu 429 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, laptele, zahărul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cană într-un cuptor cu microunde s: tort ușor de ciocolată, Tort ușor cu microunde Nutella într-o cană, și Cuptor cu microunde Besan Ladoo-cuptor cu microunde Indian dulce s-dulciuri ușoare Diwali.

Instrucțiuni

1
Pulverizați un vas mediu sigur pentru cuptorul cu microunde cu spray antiaderent și lăsați-l deoparte. Într-un bol de amestecare, combinați untul, zahărul, oul, extractul de vanilie și laptele; amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
UntUnt
ZahărZahăr
LapteLapte
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
2
Combinați făina, pudra de cacao, praful de copt și sarea; se amestecă în amestec până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Se toarnă într-un vas uns.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Acoperiți și gătiți la cuptorul cu microunde la mare timp de 2 până la 2 1/2 minute sau până când tortul revine la atingere. Deoarece toate microundele gătesc diferit, reglați timpul de gătit pentru a se potrivi mașinii dvs. Pentru a servi, lăsați tortul să se răcească cinci minute, apoi acoperiți vasul cu o farfurie și întoarceți atât vasul, cât și farfuria cu susul în jos, astfel încât tortul să cadă pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
BolBol
DificultateUșor
Gata În8 m.
Porții2
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista