Tort ușor de cafea cu ciocolată ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 533 calorii. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, bicarbonat de sodiu, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Cafea Cu Ciocolată, Tort De Cafea Cu Ciocolată, și Tort De Cafea Cu Ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu arc de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Cuptor
2
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți untul și crema de brânză într-un castron mare cu un mixer electric până se omogenizează bine, aproximativ 30 de secunde. Bateți în 1 1/4 căni de zahăr și extract de vanilie până când amestecul este ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Cremă De Brânză
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați ouă pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ouă
5
Se toarnă amestecul de făină alternativ cu laptele, amestecând până se încorporează. Îndoiți chipsurile de ciocolată; amestecând suficient pentru a combina uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
6
Se toarnă aluatul în tigaie pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se amestecă nuci pecan, 1/4 cană zahăr și scorțișoară într-un castron mic; se presară peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Nuci Pecan
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 50 până la 55 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci pe un suport de sârmă.