Tort Triplu Cu Foi De Ciocolată
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu foi de ciocolată triplă ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 24 de porții cu 193 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, apă, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tort de ciocolată Retro al mamei (cunoscut și sub numele de tort de foi din Texas), Tort Cu Foi De Ciocolată, și Tort Cu Foi De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul și părțile laterale ale tigaiei de 15x10x1 inci cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, smântână, apă, cacao, unt și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Coaceți 18 până la 22 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește aproximativ 45 de minute.
Puneți glazura într-un castron mic cu microunde. Cuptor cu microunde neacoperit la maxim 20 până la 30 de secunde, amestecând o dată, până când se toarnă.
Se întinde glazura peste tort; se presară cu nuci pecan.