Tort Triplu Cu Căpșuni
Tortul triplu de căpșuni necesită aproximativ 3 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 15 porții cu 195 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jell-O, căpșuni, topping biciuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tort De Căpșuni Cu Trei Etaje, Desert Cu Căpșuni Triple, și Triple Strawberry No-Drip Pops.
Instrucțiuni
Pregătiți tortul conform instrucțiunilor pachetului.
Coaceți conform instrucțiunilor pentru o tigaie de 9x13 inch. Se lasă să se răcească.
Pregătiți gelatina de căpșuni conform instrucțiunilor pachetului, folosind cele 4 căni de apă.
Se toarnă peste tortul răcit încă sub formă lichidă; tortul îl va absorbi. Se răcește la frigider timp de 2 ore sau până când gelatina este setată.
Întindeți toppingul biciuit peste tort și acoperiți cu căpșuni feliate.