Tort triplu-ciocolată cu umplutură de ciocolată-mentă

Tort triplu-ciocolată cu umplutură de ciocolată-mentă
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 726 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,44 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 45 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată cu lapte importată, extract de mentă, zară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort de ciocolată cu trei straturi cu umplutură de brânză cremă de nucă de cocos, Peppermint Triple Chocolate Shortbread, și Triple-Ciocolată Tratează Menta.

Instrucțiuni

1
Puneți ciocolata într-un castron mediu. Aduceți smântâna și siropul de porumb la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă amestecul fierbinte peste ciocolată; adăugați extract și lăsați să stea 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
3
Bateți până când amestecul este neted.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
4
Lăsați umplutura să stea la temperatura camerei în timp ce tortul se coace și se răcește.
1
Poziționați raftul în treimea cea mai joasă a cuptorului și preîncălziți la 177°. unt tigaie de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 inci. Linia de jos cu hârtie pergament. Pergament de unt. Tigaie de praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Bateți primele 5 ingrediente într-un castron mediu pentru a amesteca. Folosind mixerul electric, bateți untul într-un castron mare până când este ușor și pufos. Bateți treptat în ambele zaharuri, apoi vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați ouă 1 la un moment dat, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți ingredientele uscate alternativ cu zară în 2 adaosuri fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
4
Se amestecă în chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
5
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 1 oră și 5 minute. Tort rece în tigaie pe raft 5 minute. Întoarceți tortul pe raft. Îndepărtați pergamentul. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Folosind mixerul electric, bateți umplutura până când este pufoasă și deschisă la culoare, aproximativ 30 de secunde. Folosind cuțit zimțat, tăiați tortul orizontal în jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
8
Așezați 1 strat, tăiat cu fața în sus, pe suportul setat peste foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
9
Întindeți umplutura. Sus cu al doilea strat, tăiat cu fața în jos. Chill umplut tort 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1
Se amestecă ciocolata, untul și siropul de porumb într-o cratiță mică și grea, la foc mic, până se topește și se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se amestecă în extract. Se răcește glazura până când este călduță, dar încă se toarnă, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
3
Se toarnă 1/2 cană glazură peste centrul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4
Se întinde deasupra și părțile laterale ale tortului. Se răcește până se întărește glazura, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Se toarnă glazura rămasă peste centrul tortului, apoi se întinde rapid deasupra și părțile laterale. Se răcește până se întărește glazura, aproximativ 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți cu cupola de tort; rece. Înainte de a continua, lăsați să stea la temperatura camerei până se înmoaie, aproximativ 4 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Presărați bomboane în jurul marginii superioare a tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
7
Se ornează cu frunze proaspete de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista