Tort Tiramisu

Tort Tiramisu
Reteta tort Tiramisu ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 50 minute. Această rețetă servește 8. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 734 calorii. 50 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați apă, gălbenuș de ou, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Tiramisu, Tort Tiramisu, și Tort Tiramisu pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 92 inch și puneți-le pe o foaie de copt.Cernem împreună făina de tort, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.Bateți untul la viteza medie a unui mixer electric până când este moale și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Adăugați zahărul și bateți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Adăugați ouăle unul câte unul, apoi gălbenușul, bătând 1 minut după fiecare adăugare. Bateți vanilia; reduceți viteza mixerului la minim și adăugați ingredientele uscate alternativ cu Zara; răzuiți părțile laterale ale bolului după cum este necesar și amestecați numai până când ingredientele dispar în aluat. Împărțiți aluatul uniform între cele două tigăi și neteziți blaturile cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți timp de 28 până la 30 de minute, rotind tigăile la jumătatea distanței. Când sunt complet coapte, prăjiturile vor fi aurii și elastice la atingere și un cuțit subțire introdus în centre va ieși curat.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Transferați prăjiturile într-un raft și răciți-le timp de aproximativ 5 minute, apoi rulați un cuțit în jurul părților laterale ale prăjiturilor, desfaceți-le și îndepărtați căptușelile de hârtie. Inversați și răciți la temperatura camerei partea dreaptă up.To faceți extractul: amestecați pudra de espresso și apa clocotită împreună într-o ceașcă mică până se omogenizează. Set aside.To faceți siropul: amestecați apa și zahărul împreună într-o cratiță mică și aduceți doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1
Puneți mascarpone, zahărul, vanilia și lichiorul într-un castron mare și bateți până se omogenizează și se omogenizează.Lucrând cu mixerul standului cu accesoriul pentru tel sau cu un mixer manual, bateți smântâna grea până când menține vârfuri ferme. Treceți la o spatulă de cauciuc și amestecați aproximativ un sfert din frisca în mascarpone. Îndoiți restul de frișcă cu o lumină touch.To asamblați tortul: dacă vârfurile straturilor de tort s-au încoronat, folosiți un cuțit lung zimțat și o mișcare ușoară de tăiere pentru a le uniformiza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
MascarponeMascarpone
(din Cutie)(din Cutie)
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați un strat cu partea dreaptă în sus pe o rundă de carton sau pe o farfurie de tort protejată cu benzi de ceară sau hârtie pergament. Folosind o perie de patiserie sau o lingură mică, înmuiați stratul cu aproximativ o treime din siropul espresso. Neteziți o parte din crema de mascarpone peste strat - folosiți aproximativ 1 1/4 căni - și apăsați ușor ciocolata tocată în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
3
Puneți al doilea strat de tort pe blat și înmuiați partea superioară a acestuia cu jumătate din siropul espresso rămas, apoi întoarceți stratul și poziționați-l, înmuiat cu fața în jos, peste umplutură. Înmuiați partea superioară a tortului cu siropul rămas.Pentru glazură, bateți 1 până la 1 1/2 linguri din extractul de espresso rămas în umplutura de mascarpone rămasă. Gustați glazura în timp ce mergeți pentru a decide cât de mult extract doriți să adăugați. Dacă glazura arată ca și cum ar putea fi puțin prea moale pentru a se întinde peste tort, apăsați o bucată de folie de plastic pe suprafața sa și puneți-o la frigider timp de aproximativ 15 minute. Puneți la frigider și tortul.Cu o spatulă lungă de glazură metalică, neteziți glazura în jurul părților laterale ale tortului și deasupra. Dacă doriți să decorați tortul cu boabe espresso acoperite cu ciocolată, apăsați-le în umplutură, făcând cercuri concentrice de fasole sau doar punând niște fasole în centrul tortului.Refrigerați tortul timp de cel puțin 3 ore (sau până la 1 zi) înainte de servire - elementele au nevoie de timp pentru a se contopi.Chiar înainte de servire, pudrați blatul tortului cu cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole EspressoFasole Espresso
MascarponeMascarpone
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Hârtie De OrezHârtie De Orez
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista