Dulce De Leche Layer Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 709 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Mergeți la magazin și ridicați lichior cu aromă de nuci, zahăr, făină de tort și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Dulce De Leche Milkshake (Malteada de Arequipe o Dulce de leche), Tort Dulce de Leche, și Tort de vanilie Dulce de leche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scufundați cutia nedeschisă de lapte condensat într-o oală mare și adâncă cu apă și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat timp de 2 ore, adăugând apă după cum este necesar pentru a menține cutia complet scufundată. Scoateți cu grijă cutia și lăsați să se răcească ușor. Deschideți cu grijă cutia cu clești și transferați dulce de leche într-un castron: ar trebui să semene cu caramelul cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Dulce De Leche
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoi
2
Bateți până se omogenizează, apoi amestecați treptat lichiorul de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Lăsați să se răcească complet.
4
Preîncălziți cuptorul la 350 și ungeți două tigăi de tort de 9 inci. Tapetați cu hârtie pergament și unt și făinați tigăile. Într-un castron mediu, bateți făina cu praful de copt și sarea. În vasul unui mixer electric în picioare prevăzut cu paleta, bateți untul cu cele 1 1/2 căni de zahăr la viteză medie până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Rece, Pentru Servire
Resturi Proaspete
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Adăugați gălbenușurile de ou și vanilia și bateți până se omogenizează. Bateți ingredientele uscate și laptele în 3 loturi alternative, răzuind ocazional partea laterală a bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Lapte Rece, Pentru Servire
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-un castron curat, folosind bătăi curate, bateți albușurile la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat restul de 6 linguri de zahăr și bateți până la luciu. Îndoiți albușurile în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Răsturnați aluatul în tigăile pregătite.
8
Coaceți în centrul cuptorului timp de 40 până la 45 de minute, până când prăjiturile sunt aurii și o scobitoare în centre iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
9
Transferați prăjiturile într-un suport pentru a se răci ușor. Rulați vârful unui cuțit în jurul marginilor și inversați prăjiturile pe raft pentru a se răci complet. Folosind un cuțit zimțat, împărțiți fiecare strat orizontal în jumătate.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi
1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Într-un castron curat, folosind bătăi curate, bateți albușurile la viteză medie-mare până se formează vârfuri moi. Într-o cratiță medie, aduceți zahărul și apa la fierbere la foc mare, amestecând, până când zahărul este dizolvat și un termometru de bomboane din sirop înregistrează 235 pentru etapa cu bile moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Suc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
11
Se ia de pe foc și se adaugă lichiorul. Cu mixerul la viteză medie, stropiți cu grijă siropul de zahăr fierbinte în albușuri. Bateți sucul de lămâie, apoi bateți cu viteză mare până când glazura este ușoară și pufoasă și ușor caldă la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir G
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Avocado Hass Ușor Piure
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
(din Cutie)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
12
Așezați un strat de tort pe o farfurie mare de tort și acoperiți cu o treime din umplutura dulce de leche. Repetați cu straturile rămase și umplutura, terminând cu un strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De Leche
13
Întindeți glazura pe tot tortul, învârtindu-se decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 2 ore înainte de servire.