Ambrosia Layer Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 316 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sare, făină de tort, nucă de cocos și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Ambrosia, Tort Ambrosia, și Tort De Nucă De Cocos Ambrosia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți raftul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de bucăți de unt și făină, eliminând excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Cernem împreună făina (2 3/4 căni), praful de copt și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Bateți împreună untul și zahărul cu un mixer electric (prevăzut cu accesoriu cu palete dacă utilizați un mixer cu suport) la viteză medie-mare până la palid și pufos, 3 până la 5 minute. Bateți în ouă câte 1, apoi bateți în coajă și vanilie și continuați să bateți încă 5 minute. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați amestecul de făină și laptele alternativ în 4 loturi, începând cu amestecul de făină și amestecând până când aluatul este neted. Împărțiți între tigăi de tort, răspândind uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Ouă
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Stand Mixer
4
Coaceți straturile de tort până când încep să se îndepărteze de părțile laterale ale tigăilor și o culegere de lemn sau o frigăruie iese curată, 20 până la 25 de minute. Se răcește 5 minute în tigăi pe rafturi, apoi se inversează straturile de tort pe rafturi și se răcește complet. (Lăsați cuptorul pornit pentru prăjirea nucii de cocos.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Frigarui
1
Bateți ouăle într-un castron rezistent la căldură până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Cu un tel uscat curat, amestecați împreună zahărul, amidonul de porumb și un vârf de sare într - o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri, apoi amestecați în apă și sucuri până se omogenizează. Aduceți la fierbere la foc moderat, amestecând, apoi reduceți focul și gătiți la foc mic, amestecând constant, 2 minute (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați jumătate din amestecul de suc fierbinte în ouă într-un flux lent, șoptind, apoi amestecați amestecul de ouă în sucuri în cratiță și gătiți la foc moderat, șoptind, doar până ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Tigaie Cu Sos
4
Scoateți tigaia de pe foc, apoi adăugați unt și coajă, amestecând până când untul se topește. Umplutura rece, suprafața sa acoperită cu o rundă unsă cu unt de hârtie de ceară (partea untă în jos), până la rece, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Hârtie De Ceară
Tigaie
1
Întindeți nuca de cocos într-o tigaie superficială și prăjiți-o la cuptor, amestecând ocazional, până devine aurie, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Bateți împreună albușurile de ou, zahărul, apa, siropul de porumb și un vârf de sare într-un castron mare de metal cu un mixer electric portabil (bătăi curate, dacă este necesar) până se combină. Puneți vasul peste o cratiță cu apă clocotită și bateți amestecul la viteză mare până când ține vârfuri rigide, lucioase, 5 până la 7 minute. (Vremea umedă poate necesita timp suplimentar de bătaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Albușuri De Ou
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Tigaie Cu Sos
Bol
3
Scoateți vasul de pe foc, apoi adăugați vanilie și suc de lămâie și continuați să bateți până când glazura este răcită și foarte groasă, 6 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Glazura
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Înjumătățiți fiecare tort orizontal cu un cuțit lung zimțat. Puneți 1 strat pe un suport pentru tort sau o farfurie mare și întindeți cu aproximativ 3/4 cană umplutură. Stivați straturile de tort rămase folosind aproximativ 3/4 cană de umplere între fiecare strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
2
Întindeți partea superioară și laterală a tortului cu glazură și acoperiți tortul cu nucă de cocos, apăsând ușor pentru a-l ajuta să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Nucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1
* Straturile de tort (nu sunt împărțite orizontal) pot fi făcute cu 3 zile înainte și răcite, învelite individual în folie de plastic.* Umplerea poate fi răcită până la 8 ore. Se amestecă înainte de răspândire.* Glazura poate fi făcută cu 4 ore înainte și răcită, acoperită.* Tortul poate fi asamblat și înghețat cu 2 ore înainte.