Tort Stracciatella Tortoni cu sos de espresso Fudge ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 346 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, Disaronno amaretto, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Sos De Fudge Fierbinte Espresso Nutellan, Tort De Ciocolată Espresso Fudge, și Spumoni Sundaes cu sos de Fudge fierbinte Espresso.
Instrucțiuni
1
Ungeți o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci și aliniați fundul și laturile scurte cu o fâșie de hârtie pergament, lăsând 4 inci de surplombă la fiecare capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Pâine Pan
2
Se amestecă împreună cookie-uri la sol, migdale la sol, și unt, apoi apăsați ferm peste partea de jos a tigaie. Congelați până la ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Migdale
Cookie-uri
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Bateți albușurile de ou cu zahăr, cremă de tartru și 1/8 linguriță de sare într-un castron mare de metal așezat peste o cratiță mare cu apă clocotită folosind un mixer portabil la viteză medie-mare până când albușurile dețin vârfuri moi și un termometru citit instantaneu înregistrează 170 de metri cubi F, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De Tartru
Albușuri De Ou
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Scoateți vasul din tigaie și continuați să bateți bezea până când ține doar vârfuri rigide, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Bateți smântâna cu Amaretto într-un alt bol la viteză medie folosind bătătoare curățate până când ține doar vârfuri rigide. Îndoiți în jumătate de bezea ușor, dar bine. Îndoiți bezea rămasă împreună cu ciocolata. Lingura peste crusta, netezind partea de sus cu spatula offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Lichior Amaretto
Cremă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Bol
4
Se presară cu migdale. Înghețați, neacoperit, până când este ferm, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
1
Aduceți smântâna, siropul de porumb, zahărul brun, pudra de espresso, cacao, 1/8 linguriță de sare și jumătate de ciocolată tocată la fiert într-o cratiță mică și grea la foc mediu, amestecând până se topește ciocolata. Reduceți căldura și gătiți la fierbere lentă, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
Zahăr Brun
Sirop De Porumb
Ciocolata
Pudră De Cacao
Cremă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Se amestecă vanilia și ciocolata rămasă până se omogenizează. Se răcește la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
1
Scufundați fundul tăvii de pâine în apă caldă de 1 inch într-o tigaie de prăjire 10 secunde, apoi ridicați tortoni din tigaie folosind hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Tigaie De Prăjire
Pâine Pan
2
Transferați pe un platou. Curățați hârtia din tortoni.
3
Lăsați să stea 5 minute pentru a se înmuia ușor.
4
Tăiați în 6 pene triunghiulare. Sos subțire cu smântână suplimentară, dacă este necesar și serviți cu tortoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Sos
1
* Tortoni poate fi înghețat până la 3 zile (înveliți în folie de plastic după 3 ore).* Sosul poate fi făcut cu 1 săptămână înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți înainte de utilizare.