Tort Stracciatella Tortoni cu sos Espresso Fudge

Tort Stracciatella Tortoni cu sos Espresso Fudge
Tort Stracciatella Tortoni cu sos de espresso Fudge ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 346 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, Disaronno amaretto, smântână grea și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Sos De Fudge Fierbinte Espresso Nutellan, Tort De Ciocolată Espresso Fudge, și Spumoni Sundaes cu sos de Fudge fierbinte Espresso.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tigaie de pâine de 9 pe 5 inci și aliniați fundul și laturile scurte cu o fâșie de hârtie pergament, lăsând 4 inci de surplombă la fiecare capăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Pâine PanPâine Pan
2
Se amestecă împreună cookie-uri la sol, migdale la sol, și unt, apoi apăsați ferm peste partea de jos a tigaie. Congelați până la ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De MigdaleFăină De Migdale
Cookie-uriCookie-uri
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Bateți albușurile de ou cu zahăr, cremă de tartru și 1/8 linguriță de sare într-un castron mare de metal așezat peste o cratiță mare cu apă clocotită folosind un mixer portabil la viteză medie-mare până când albușurile dețin vârfuri moi și un termometru citit instantaneu înregistrează 170 de metri cubi F, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Scoateți vasul din tigaie și continuați să bateți bezea până când ține doar vârfuri rigide, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Bateți smântâna cu Amaretto într-un alt bol la viteză medie folosind bătătoare curățate până când ține doar vârfuri rigide. Îndoiți în jumătate de bezea ușor, dar bine. Îndoiți bezea rămasă împreună cu ciocolata. Lingura peste crusta, netezind partea de sus cu spatula offset.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
Lichior AmarettoLichior Amaretto
CremăCremă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
BolBol
4
Se presară cu migdale. Înghețați, neacoperit, până când este ferm, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
1
Aduceți smântâna, siropul de porumb, zahărul brun, pudra de espresso, cacao, 1/8 linguriță de sare și jumătate de ciocolată tocată la fiert într-o cratiță mică și grea la foc mediu, amestecând până se topește ciocolata. Reduceți căldura și gătiți la fierbere lentă, amestecând ocazional, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso InstantEspresso Instant
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
CiocolataCiocolata
Pudră De CacaoPudră De Cacao
CremăCremă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc. Se amestecă vanilia și ciocolata rămasă până se omogenizează. Se răcește la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
VanilieVanilie
1
Scufundați fundul tăvii de pâine în apă caldă de 1 inch într-o tigaie de prăjire 10 secunde, apoi ridicați tortoni din tigaie folosind hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Pâine PanPâine Pan
2
Transferați pe un platou. Curățați hârtia din tortoni.
3
Lăsați să stea 5 minute pentru a se înmuia ușor.
4
Tăiați în 6 pene triunghiulare. Sos subțire cu smântână suplimentară, dacă este necesar și serviți cu tortoni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SosSos
1
* Tortoni poate fi înghețat până la 3 zile (înveliți în folie de plastic după 3 ore).* Sosul poate fi făcut cu 1 săptămână înainte și răcit, acoperit. Reîncălziți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista