Tort Slab De Budincă De Ciocolată-Migdale

Tort Slab De Budincă De Ciocolată-Migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul slab de budincă de ciocolată-migdale. Această rețetă vegetariană servește 9 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cacao de copt, apă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Slabanoage Budinca De Ciocolata Parfaits, Cupcakes Cu Budincă De Ciocolată Slabă, și Tort de migdale de ciocolată neagră cu cremă de brânză de migdale de ciocolată Fr.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit. În castron mediu, amestecați făina, zahărul granulat, migdalele, 1/4 cană de cacao, praful de copt și sarea. Se amestecă laptele, uleiul, vanilia și extractul de migdale până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Praf De CoptPraf De Copt
Spray De GătitSpray De Gătit
MigdaleMigdale
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
BolBol
CuptorCuptor
2
Întindeți aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Într-o cratiță de 1 litru, amestecați zahărul brun și 1/4 cană de cacao cu un tel de sârmă. Se amestecă în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
4
Se încălzește doar la fierbere, amestecând ocazional.
5
Se toarnă peste aluat.
6
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când centrul este setat. Se răcește cu 30 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Pentru a servi, puneți tortul cald în boluri individuale de desert; lingură budinca din vasul de copt peste tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
8
Se servește cu înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții9
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista