Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul slab de budincă de ciocolată-migdale. Această rețetă vegetariană servește 9 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă de la BettyCrocker.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați cacao de copt, apă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Slabanoage Budinca De Ciocolata Parfaits, Cupcakes Cu Budincă De Ciocolată Slabă, și Tort de migdale de ciocolată neagră cu cremă de brânză de migdale de ciocolată Fr.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați vasul de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri) cu spray de gătit. În castron mediu, amestecați făina, zahărul granulat, migdalele, 1/4 cană de cacao, praful de copt și sarea. Se amestecă laptele, uleiul, vanilia și extractul de migdale până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Extract De Migdale
Praf De Copt
Spray De Gătit
Migdale
Vanilie
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Bol
Cuptor
2
Întindeți aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Într-o cratiță de 1 litru, amestecați zahărul brun și 1/4 cană de cacao cu un tel de sârmă. Se amestecă în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Pudră De Cacao
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
4
Se încălzește doar la fierbere, amestecând ocazional.
5
Se toarnă peste aluat.
6
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când centrul este setat. Se răcește cu 30 de minute înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Pentru a servi, puneți tortul cald în boluri individuale de desert; lingură budinca din vasul de copt peste tort.