Tort simplu de ziua de naștere cu glazură de Marshmallow
Tort simplu cu glazura Marshmallow ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 859 calorii. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți extract de vanillan, zahăr granulat, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este perfect pentru Ziua de naștere. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tort Simplu De Casă, Tort Simplu De Lămâie De Afine, și Tort de ziua cu glazură de vată de zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: 2 (8 x 2-inch) Tigăi rotunde pentru tort și un termometru citit instantaneu
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți din belșug fundul și părțile laterale ale 2 tigăi de tort. Puneți o rundă de hârtie pergament în fundul fiecărei tigaie și acoperiți-le cu unt.
Puneți tigăile pe o foaie de copt.
Topiți cele 10 linguri de unt într-un vas mic la foc mic.
Scoateți vasul din aragaz și lăsați-l să se răcească ușor. Rezervă.
Într-un castron mediu, cernem împreună bicarbonatul de sodiu, sarea, praful de copt și făina.
Într-un castron mare, bateți ouăle, zahărul, vanilia și smântâna împreună până se omogenizează.
Adăugați amestecul de făină în loturi mici la ingredientele umede, amestecând în timp ce mergeți pentru a evita formarea de bulgări. Faceți o fântână în centrul aluatului și turnați untul topit.
Bateti pana se omogenizeaza. Îndoiți ciocolata tocată
Împărțiți aluatul între tigăile pentru tort și întindeți-l pentru a nivela partea de sus. Atingeți ușor părțile laterale ale tigaiei, astfel încât aluatul să se distribuie uniform. Glisați foaia de copt în centrul cuptorului și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute.
Scoateți tigăile din cuptor și lăsați prăjiturile să se răcească scurt. Răsturnați prăjiturile din tigăi pe o foaie de copt prevăzută cu un suport de sârmă și îndepărtați hârtia pergament. Lăsați-le să se răcească cel puțin 45 de minute înainte de îngheț.
Turnați puțină apă, Adâncime de aproximativ 2 inci, într-o cratiță pentru a crea un cazan dublu improvizat.
Puneți tigaia pe aragaz și aduceți apa la foc mic. Scufundați termometrul cu citire instantanee în apa fierbinte pentru a curăța impuritățile de la capăt și pentru a testa dacă termometrul funcționează.
Într-un castron curat, mare, combinați cele 5 linguri de apă rece, cremă de tartru, zahăr, albușuri de ou și sirop de porumb. Coborâți ușor vasul peste apa fierbinte. Opriți focul sub oală. Folosiți un bătător electric de mână pentru a biciui albii peste apă. Nu lăsați amestecul de albus de ou nesupravegheat și nu încetați să bateți în orice moment în timpul acestui proces.
După aproximativ 3 minute, scoateți vasul de pe foc, puneți bătătorul în jos și luați rapid temperatura albușurilor de ou. Doriți să ajungă la 140 de grade F. dacă măsurați temperatura înainte de a ajunge la acel punct, puneți imediat vasul de albușuri înapoi peste apă și reluați bătaia până când sunt terminate, încă 2 până la 3 minute.
Scoateți vasul din apă și pliați extractul de vanilie. Ar trebui să arate ca fluffiness marshmallow. Puneți glazura deoparte pentru a permite amestecului să se răcească. Frost tort de, ca tatăl meu obișnuia să spună," glopping " glazura peste tot în partea de sus și părțile laterale.