Tort Rege Umplut Cu Brânză Cremă

Tort Rege Umplut Cu Brânză Cremă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete Creole, așa că încercați tortul King umplut cu brânză cremă. Această rețetă servește 250 și costă 72 de cenți pe porție. O porție conține 97 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați smântână, glazură cremoasă, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 7%. Rețete similare includ Tort King umplut cu lămâie și cremă de brânză, Tort rege cu umplutură de brânză cremă, și Regele Tort, Umplut Două Moduri.

Instrucțiuni

1
Gatiti primele 4 ingrediente intr-o cratita medie la foc mic, amestecand des, pana se topeste untul. Puneți deoparte și răciți amestecul la 100 până la 11
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se amestecă drojdia, 1/2 cană de apă caldă și 1 lingură de zahăr într-o cană de măsurare din sticlă de 1 cană; lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
3
Bateți amestecul de smântână, amestecul de drojdie, ouăle și 2 căni de făină la viteză medie cu un mixer electric rezistent până la omogenizare. Reduceți viteza la minim și adăugați treptat suficientă făină rămasă (4 până la 4 1/2 căni) până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată; frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
5
Se pune într-un vas bine uns, întorcându-se spre unsoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când aluatul este dublat în vrac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
7
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
8
Rulați fiecare porțiune într - un dreptunghi de 22 x 12 inci. Bateți 3/4 cană de zahăr, cremă de brânză, 1 ou și vanilie la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
9
Întindeți amestecul de brânză cremă uniform pe fiecare dreptunghi de aluat, lăsând margini de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Rulați fiecare dreptunghi de aluat, modă de jeleu, începând de la 1 latură lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Așezați o rolă de aluat, cu cusătura în jos, pe o foaie de copt ușor unsă. Aduceți capetele rolei împreună pentru a forma un inel oval, umezind și ciupind marginile împreună pentru a sigila. Repetați cu a doua rolă de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12
Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 20 până la 30 de minute sau până când se dublează în vrac.
13
Coaceți la 375 timp de 14 până la 16 minute sau până devin aurii. Prăjituri ușor răcoroase pe tigăi pe rafturi de sârmă (aproximativ 10 minute).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Stropiți uniform glazura cremoasă peste prăjituri calde; se presară cu zaharuri colorate, alternând culorile și formând benzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
15
Lăsați să se răcească complet.
16
* 6 până la 6 1/2 căni de făină universală pot fi înlocuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat

Vin recomandat: Vin Roz, Albarino, Sauvignon Blanc

Vin roșu, Albarino și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul Elway ' s Reserve Cabernet Sauvignon. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 78 de dolari.
Elway ' s Reserve Cabernet Sauvignon vin
Elway ' s Reserve Cabernet Sauvignon vin
Elway ' s Reserve Napa Valley Cabernet Sauvignon 2013 este o îmbinare de fructe întunecate, picant delicat din butoaie de stejar american atent selectate și mineralitate intensă.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții250
Scor De Sănătate1
BucătăriiCajuncreol
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista