Tort Porter

Tort Porter
Porter tort este un vegetarian desert. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 461 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de praf de copt, făină, condimente de plăcintă cu dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes Cu Ciocolată Porter, Ganache Porter, Crunch De Porumb Caramel, Bezea Prăjită, Gatiti cartea: tort irlandez Porter, și Porter Float.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F (180 buc. C/marca de gaz 4). Căptușiți părțile laterale și partea inferioară a unei tigaie rotunde de 8 inci (20 cm) cu față înaltă (părțile laterale ar trebui să aibă aproximativ 2 3/4 inci/7 cm înălțime) cu hârtie cerată (rezistentă la grăsimi).
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
CuptorCuptor
2
Cernem făina, nucșoara, condimentul, praful de copt și sarea într-un castron. Frecați untul, apoi amestecați zahărul brun, stafidele și coaja confiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Zahăr BrunZahăr Brun
StafideStafide
UntUnt
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți ouăle într-un alt bol și adăugați porterul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorterPorter
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Se toarnă în ingredientele uscate și se amestecă bine.
5
Se toarnă în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți aproximativ 2 ore. Dacă tortul începe să se rumenească prea repede deasupra, acoperiți-l cu folie de aluminiu sau hârtie cerată (rezistentă la grăsime) după aproximativ 1 oră. Tortul se face atunci când o frigăruie introdusă în centru iese curată. Lăsați tortul să stea în tigaie timp de aproximativ 20 de minute înainte de a-l întoarce și a-l răci pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
TigaieTigaie
7
De la Rachel ' s Irish Family Food de Rachel Allen, 2013 Editura Harper Collins
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista