Tort Porter
Porter tort este un vegetarian desert. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 461 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Un amestec de praf de copt, făină, condimente de plăcintă cu dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupcakes Cu Ciocolată Porter, Ganache Porter, Crunch De Porumb Caramel, Bezea Prăjită, Gatiti cartea: tort irlandez Porter, și Porter Float.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F (180 buc. C/marca de gaz 4). Căptușiți părțile laterale și partea inferioară a unei tigaie rotunde de 8 inci (20 cm) cu față înaltă (părțile laterale ar trebui să aibă aproximativ 2 3/4 inci/7 cm înălțime) cu hârtie cerată (rezistentă la grăsimi).
Cernem făina, nucșoara, condimentul, praful de copt și sarea într-un castron. Frecați untul, apoi amestecați zahărul brun, stafidele și coaja confiată.
Bateți ouăle într-un alt bol și adăugați porterul.
Se toarnă în ingredientele uscate și se amestecă bine.
Se toarnă în tigaia pregătită.
Coaceți aproximativ 2 ore. Dacă tortul începe să se rumenească prea repede deasupra, acoperiți-l cu folie de aluminiu sau hârtie cerată (rezistentă la grăsime) după aproximativ 1 oră. Tortul se face atunci când o frigăruie introdusă în centru iese curată. Lăsați tortul să stea în tigaie timp de aproximativ 20 de minute înainte de a-l întoarce și a-l răci pe un suport de sârmă.
De la Rachel ' s Irish Family Food de Rachel Allen, 2013 Editura Harper Collins