Tort Picant De Scorțișoară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul picant de scorțișoară. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 301 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 15. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, amestec instant de budincă de vanilie, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 7 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tortul picant cu scorțișoară al Paulei Deen, Tort Churro: tort parfumat cu vanilie de scorțișoară cu glazură de brânză cremă de scorțișoară, și Tort Bundt cu piersici și scorțișoară prăjită cu zahăr scorțișoară #Bundtamonth pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ungeți o tigaie cu tub de 10 inci.
Combinați amestecul de tort, budinca instantanee, smântâna, ouăle și uleiul de porumb și bateți bine împreună. Într-un castron separat, combinați zahărul, scorțișoara și nucile pecan.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită și se presară cu amestec de zahăr, rezervând puțin să se presară deasupra.
Se toarnă restul de aluat în tigaie și se presară cu restul amestecului de zahăr.
Se lasă să se răcească și se scoate din tigaie.