Tort picant de dovleac cu bucăți de ciocolată
Dacă $ 8.73 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tortul picant de dovleac cu bucăți de ciocolată ar putea fi uimitor fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 198g de grăsime, și un total de 3961 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână un amestec de prăjituri cu condimente, ghimbir măcinat, topping cu bici rece și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Tort picant de dovleac cu bucăți de ciocolată, Paleo Pumpkin Zucchini Bars cu bucăți de ciocolată, și Tort de banane cu alune cu bucăți de ciocolată cu lapte.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Pregătiți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe ambalaj, reducând apa la 1/2 cană și mărind uleiul la 1/2 cană.
Adăugați jumătate de cremă de brânză, dovleac și condimente; bate până se omogenizează. Se amestecă ciocolata.
Se toarnă în tigaie cu tub canelat de 12 căni unsă și făinată sau în tigaie cu tub de 10 inci.
Coaceți 40 până la 45 min. sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Tort rece în tigaie 10 min. Slăbiți tort din părțile laterale ale tigaie cu cuțit. Răsturnați pe grătar; scoateți ușor tigaia. Tort rece complet.
Se amestecă restul de cremă de brânză cu biciul rece și zahărul până se omogenizează; se întinde pe tort.