Tort pentru copii-este un băiat!
Tort pentru copii-este un băiat! ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 323 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână glazură pufoasă, fondant, culoare alimentară lichidă neon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării sudice. În general, această rețetă câștigă o nu atât de excelent scor spoonacular de 13%. Rețete similare includ Tort cu salopete pentru bebeluși, Tort pentru copii-este un băiat, și Tort De Pui Pentru Copii.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 buc. F. Se unge 1 vas rezistent la cuptor de 1/2 litru (8 inci deasupra) cu scurtare; se acoperă cu făină (nu folosiți spray de gătit). Ungeți ușor 3 căni de briose în mini tigaie pentru briose.
Faceți aluatul de tort conform instrucțiunilor de pe cutie.
Se toarnă aluatul în 3 mini căni de briose, umplând două treimi; se toarnă aluatul de tort rămas în 1 castron de 1/2 litru.
Coaceți cupcakes 11 până la 14 minute, castron 47 până la 53 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Scoateți prăjiturile din cupele și bolul mini briose; așezați laturile rotunjite în sus pe rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Dacă este necesar, tăiați vârfurile rotunjite de prăjituri.
Așezați tortul bolului pe tavă, tăiat cu fața în jos.
Tăiați 1 mini cupcake în jumătate de sus în jos.
Așezați jumătate din partea tăiată a mini cupcake-ului pe una dintre mini cupcakes întregi; folosiți scobitoarea pentru a le ține împreună. Repetați cu cupcake-ul rămas și jumătate de cupcake. Folosiți glazura pentru a adera cupcakes la tortul cu bol pentru botine, cu jumătate de cupcakes orientate spre exterior. Folosiți scobitori dacă este necesar.
Întindeți 1/3 cană glazură în strat subțire peste partea și partea superioară a tortului pentru a sigila firimiturile. Congelați tortul 30 până la 45 de minute pentru a seta glazura.
Rezervați 1/4 cană glazură într-un castron mic.
Răspândiți glazura rămasă peste tort, înghețând mai mult pe partea tortului bolului cu botine; acesta va fi scutecul bebelușului. La glazura rezervată de 1/4 cană, adăugați 3 picături de culoare albastru neon, amestecând până se omogenizează bine.
Întindeți glazura albastră pe mini cupcakes.
Pe suprafața de lucru, întindeți 1/4 cană de fondant alb la 1/8 inch și tăiați forme pentru tălpi de botine; apăsați pe cupcakes, folosind glazură colorată ca lipici.
Frământați 6 picături de culoare albastru neon în 1 cană de fondant. Pe suprafața de lucru, rola la 1/8 inch în dreptunghi. Ridicați ușor dreptunghi, și cearșaf peste tort vizavi de papuceii pentru a face pătură, ceea ce face riduri și falduri în timp ce plasați dreptunghi.
Frământați 3 picături de culoare albastru neon în 1/4 cană de fondant și rulați până la 1/8 inch pe suprafața de lucru în bandă lungă. Folosiți roata de patiserie pentru a face marginea festonată. Așezați ușor marginea de-a lungul capătului păturii, folosind o cantitate mică de apă pentru a adera fondant, dacă este necesar.
Frământați 3 picături de culoare albastru neon în 1/4 cană de fondant și rulați până la 1/8 inch pe suprafața de lucru. Utilizați tăietori mici canap sau cuțit pentru a tăia forme pătrate după cum doriți.
Frământați 1 picătură de culoare verde neon și 2 picături roz neon în 1/4 cană de fondant pentru a obține portocaliu strălucitor și întindeți-vă la 1/8 inch pe suprafața de lucru. Utilizați tăietori mici canap sau cuțit pentru a tăia forme pătrate după cum doriți.
Așezați forme mici de decupare pe pătură după cum doriți, folosind o cantitate mică de apă pentru a atașa.
Scoateți scobitorii înainte de servire. Depozitați ușor acoperit.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. RELAX Riesling cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![RELAX Riesling]()
RELAX Riesling
Din podgoriile din regiunea viticolă Mosel, acești struguri Riesling se coc în ardezie și sol mineral și sunt recoltați pe baza gustului și maturității lor optime. Fermentat la rece în rezervoare din oțel inoxidabil, acest vin aduce o aciditate naturală, oferind un echilibru perfect, care este răcoritor de crocant și vă lasă gura udată pentru mai mult.RELAX Riesling este fermentat ușor uscat, cu un buchet minunat de fructe și arome intense de mere și piersici, cu doar un indiciu de citrice.Relaxați-vă Riesling este delicios pe cont propriu! Dar se împerechează perfect cu o varietate de alimente, de la fructe de mare la grătar și păsări de curte la mâncăruri asiatice picante și salate proaspete.