Tort Mocha Chocolate Icebox
Mocha ciocolata Icebox tort necesită în jurul valorii de 12 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 62g de grăsime, și un total de 909 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână prăjituri cu ciocolată, lichior de cafea, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tort Mocha Chocolate Icebox, Tort Mochan Icebox, și Tort Mochan Icebox pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
În vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru tel, combinați smântâna grea, mascarpone, zahărul, lichiorul de cafea, pudra de cacao, pudra espresso și vanilia.
Amestecați la viteză mică pentru a combina și apoi ridicați încet viteza, până când formează vârfuri ferme.
Pentru a asambla tortul, aranjați prăjiturile cu ciocolată plat într-o tigaie cu arc de 8 inci, acoperind fundul cât mai mult posibil. (Am rupe unele cookie-uri pentru a umple spațiile.)
Întindeți o cincime din frisca mocha uniform peste fursecuri.
Așezați un alt strat de fursecuri deasupra, întins și atingând, urmat de încă o cincime din cremă. Continuați să stratificați fursecurile și smântâna până când există 5 straturi din fiecare, terminând cu un strat de cremă. Neteziți partea superioară, acoperiți cu folie de plastic și dați-o la frigider peste noapte.
Rulați un cuțit mic ascuțit în jurul exteriorului tortului și îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Presărați blatul cu ciocolată, tăiați în pene și serviți la rece.