Tort Mocha Bundt
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Mocha Bundt. Această rețetă servește 12 și costă 92 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 455 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână cafea tare, bicarbonat de sodiu, extract de rom și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Vodcă Mocha Bundt, Tort De Mentă Mocha Bundt, și Mocha Nuc Marmorat Bundt Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți generos un 10-in. tigaie tub canelată cu scurtare; praf cu cacao, atingând tigaie pentru a acoperi uniform. Atingeți excesul de cacao.
Într-un cuptor cu microunde, topiți ciocolata și untul; se amestecă până se omogenizează.
Transferați într-un castron mare. Bateți zahărul până se omogenizează.
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în cafea și extracte.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat la amestecul de ciocolată și amestecați bine.
Se toarnă în tigaie pregătită.
Coaceți la 325 de minute timp de 45-55 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a inversa pe un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Se presară cu zahăr de cofetărie.
Serviți cu frișcă, dacă doriți.