Tort Mare De Ciocolată

Tort Mare De Ciocolată
Big tort de ciocolata ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 66g de grăsime, și un total de 1078 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 56 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, sare, zară și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua de naștere eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tort de ziua de ciocolată: tort alimentar al diavolului cu glazură bogată de unt de ciocolată, Tort ușor pentru copii: Tort de ciocolată cu glazură de unt de ciocolată, și Tort de ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru tort: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți puternic și praf cu cacao patru tigăi rotunde de tort de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
3
Într-un bol de amestecare, combinați făina, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Maioneza, Pentru LegareMaioneza, Pentru Legare
4
Într-o cratiță, topiți untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Adăugați cacao. Se amestecă împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
6
Adăugați apa clocotită, lăsați amestecul să fiarbă timp de 30 de secunde și apoi opriți focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
7
Se toarnă peste amestecul de făină și se amestecă ușor pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
8
Combinați laptele de unt, bicarbonatul de sodiu, vanilia și ouăle bătute. Se amestecă amestecul de lapte de unt în amestecul de unt/ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Miere De CitriceMiere De Citrice
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
9
Împărțiți aluatul între tigăile pregătite pentru tort și coaceți timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®1/3 Cană De Ulei Vegetal Pur Crisco®
10
Se răcește complet înainte de glazură. Refrigerați straturile după răcire pentru cele mai bune rezultate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1
Se încălzește crema până se încălzește foarte tare, apoi se toarnă peste bucățile de ciocolată. Se amestecă pentru a se topi complet, apoi se toarnă în vasul unui mixer electric. La frigider pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De ZahărAproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Odată răcit complet, adăugați vanilia și bateți cu un mixer electric până când este ușor și aerisit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Aproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De ZahărAproximativ 1,5 Uncii (43 De Grame) De Zahăr
3
Înghețați tortul între fiecare strat, pe partea superioară și în jurul laturilor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții14
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista