Tort King, Codfish Fiert Și O Vacanță Portugheză De Crăciun
Regele tort, codfish fiert, și o vacanță portugheză de Crăciun este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 2 și costă 7,19 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 77g de proteine, 56G de grăsime, și un total de 1528 calorii. Este o scump rețetă pentru fanii mâncării Creole. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Crăciun va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, căței de usturoi, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este spectaculos. Încercați Tort De Crăciun Fiert, Tortul regelui de Crăciun-Bolo Rei (Portugalia), și Cod Portughez De Ajunul Crăciunului pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topping: 70g alune și castane fierte70g zahăr galben60g unt la temperatura camerei
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2
Luați un castron și radeți coaja de la 1 portocală. De asemenea, stoarceți sucul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Așezați toate ingredientele aluatului în mașina de pâine în ordinea sugerată de producătorul dvs. Selectați ciclul" aluat".Tăiați grosolan alunele de umplutură și castanele fierte.Când ciclul se termină, adăugați alune și castane tocate și nucă de cocos, apoi selectați din nou ciclul "aluat". Acest lucru va face aluatul extrem de pufos.
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.