Tort italian cu cremă Billie's cu afine

Tort italian cu cremă Billie's cu afine
Tortul cu cremă italiană de Billie cu afine este o rețetă lacto ovo vegetariană cu 12 porții. Pentru 1,94 USD per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 830 de calorii, 8 g de proteine și 35 g de grăsime per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Această rețetă este plăcută de 1143 de bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, unt, recipiente de afine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Vă este adus de Foodnetwork. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Billie's Italian Cream Cake with Blueberries, Billie's Italian Cream Cake și PW Wednesday's: Billie's Italian Cake.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Pentru prăjitură: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Ungeți și făinați două forme rotunde de 9 inci pentru tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Bate albusurile spuma pana se taie. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
4
Într-un castron mare, cremă împreună untul, uleiul și zahărul granulat până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se amestecă gălbenușurile, vanilia și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
6
Într-un castron separat, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și praful de copt. Alternați adăugarea de zară și ingrediente uscate la ingredientele umede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Se amestecă până se omogenizează, apoi se încorporează albușurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
8
Se toarnă uniform în tigăile pregătite și se coace până când o scobitoare iese curată, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească timp de 15 minute. Apoi întoarceți prăjiturile pe gratele de răcire și lăsați să se răcească complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Pentru glazură: Într-un castron mediu, combinați crema de brânză, untul, vanilia și zahărul pudră. Bateți până devine ușor și pufos. Se amestecă nucile pecan și nuca de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
1
Tăiați fiecare prăjitură în jumătate pe lungime, astfel încât să rămâneți cu 4 straturi.
2
Întindeți primul strat cu glazură și acoperiți cu afine. Repetați straturile de tort, glazură și afine până obțineți 4 straturi de tort. Aranjați mai multe afine în jurul marginii fiecărui strat pentru structura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tortul funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Cava Torres Sangre de Toro, cu o evaluare de 5 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Torres Sangre de Toro Cava
Torres Sangre de Toro Cava
Galben pal cu perlage fin și persistent. Intens. Arome florale și de fructe proaspete în perfectă armonie cu notele de citrice și anason. Bule cremoase, delicioase și proaspete.
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista