Tort Irlandez Bundt Cu Cremă
Irish Cream Bundt Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 593 calorii. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjituri, lichior de cremă irlandeză, amestec instant de budincă de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort Irlandez Bundt Cu Cremă, Tort Irlandez Bundt Cu Cremă, și Baileys Irish Cream Bundt Tort.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Presărați nuci tocate uniform pe fundul tigaiei.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort și amestecul de budincă.
Se amestecă în ouă, 1/4 cană apă, 1/2 cană ulei și 3/4 cană lichior cremă irlandeză. Bateți 5 minute la viteză mare.
Se toarnă aluatul peste nuci în tigaie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se răcește timp de 10 minute în tigaie, apoi se inversează pe vasul de servire. Prick top și părți de tort. Lingurați glazura deasupra și periați pe părțile laterale ale tortului. Lăsați să absoarbă glazura repetați până când toată glazura este epuizată.
Pentru a face glazura: într-o cratiță, combinați untul, 1/4 cană de apă și 1 cană de zahăr. Se aduce la fierbere și se continuă fierberea timp de 5 minute, amestecând continuu.
Se ia de pe foc și se amestecă 1/4 cană de cremă irlandeză.