Tort Irlandez Bundt Cu Cremă

Tort Irlandez Bundt Cu Cremă
Irish Cream Bundt Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,06 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 593 calorii. Este perfect pentru Ziua Sf. patrick. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjituri, lichior de cremă irlandeză, amestec instant de budincă de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort Irlandez Bundt Cu Cremă, Tort Irlandez Bundt Cu Cremă, și Baileys Irish Cream Bundt Tort.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie Bundt de 10 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, OpționalFlori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
CuptorCuptor
2
Presărați nuci tocate uniform pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort și amestecul de budincă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se amestecă în ouă, 1/4 cană apă, 1/2 cană ulei și 3/4 cană lichior cremă irlandeză. Bateți 5 minute la viteză mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior CremăLichior Cremă
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Se toarnă aluatul peste nuci în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 60 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se răcește timp de 10 minute în tigaie, apoi se inversează pe vasul de servire. Prick top și părți de tort. Lingurați glazura deasupra și periați pe părțile laterale ale tortului. Lăsați să absoarbă glazura repetați până când toată glazura este epuizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Pentru a face glazura: într-o cratiță, combinați untul, 1/4 cană de apă și 1 cană de zahăr. Se aduce la fierbere și se continuă fierberea timp de 5 minute, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se ia de pe foc și se amestecă 1/4 cană de cremă irlandeză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă IrlandezăCremă Irlandeză
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista