Tort Igloo
Igloo tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 1,3 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 684 calorii. Mergeți la magazin și ridicați gogoasa de tort, glazura de vanilie, colorarea alimentelor și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Igloo Cupcakes, Salată Igloo, și Iglu albastru de gheață și pinguini.
Instrucțiuni
Unt și făină o tigaie de tort rotund de 8 inci și un bol rezistent la cuptor de 1,5 litri. Faceți aluatul de tort; împărțiți între tigaie și castron.
Coaceți la 350 de grade F până când o scobitoare iese curată, aproximativ 35 de minute pentru tigaie, 40 până la 45 de minute pentru castron.
Lăsați să se răcească, apoi desfaceți prăjiturile pe un suport.
Cuptorul cu microunde ciocolata albă la putere de 50% la intervale de 15 secunde, amestecând, până la topire, aproximativ 2 minute.
Se toarnă pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament și se întinde la 1/4 inch grosime cu o spatulă offset.
Se presară cu zahărul șlefuit. Se răcește până se fixează, aproximativ 10 minute.
Scoateți ciocolata din frigider. Rupeți cea mai mare parte în bucăți brute de 1/2-1-inch pentru a forma gheața care acoperă igloul.
Folosiți un cuțit pentru a tăia câteva plăci chiar de 1/2 inci din ciocolata rămasă (acestea sunt pentru intrarea în tunel).
Se amestecă 2 1/2 căni de glazură cu colorantul alimentar albastru.
Întindeți niște glazură albastră pe tortul plat, apoi acoperiți cu tortul în formă de bol.
Întindeți niște glazură pe tort unde doriți să meargă tunelul, apoi atașați o jumătate de gogoașă, tăiată în jos. Atașați cealaltă jumătate cu glazură pentru a extinde tunelul.
Acoperiți întregul tort cu un strat subțire de glazură albastră (aceasta se numește "strat de firimituri", care este ca un grund; nu trebuie să fie perfect). Se răcește, neacoperit, până când glazura se stabilește, aproximativ 15 minute.
Întindeți glazura albastră rămasă uniform peste tort și gogoși. Aranjați bucățile de ciocolată albă pe iglu într-un model de mozaic.
Așezați plăcile uniforme de ciocolată albă în jurul intrării tunelului.
Pentru copaci, amestecați 3/4 cană glazură de vanilie cu colorantul alimentar verde.
Răspândiți-vă pe conuri, lovind glazura cu vârful unei spatule offset pentru a forma ramuri. Aranjați copacii în jurul igloului și praful cu zahărul cofetarilor.