Tort Grand Marnier congelat cu crustă de ciocolată neagră și afine condimentate
Frozen Grand Marnier Torte cu crustă de ciocolată neagră și afine condimentate necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 695 calorii, 26g de proteine, și 37g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați miere, apă, smântână și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tort Grand Marnier congelat cu crustă de ciocolată neagră și afine condimentate, Ciocolată Și Vanilie Grand Marnier Torte, și Grand Marnier Meringue Torte.
Instrucțiuni
1
Măcinați mărunt fursecurile, chipsurile și zahărul în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Cartofi Prăjiți
Zahăr
2
Adăugați unt topit; amestecați până se formează firimituri umede. Puneți deoparte 1/2 cană de amestec de firimituri. Apăsați amestecul de firimituri rămas pe partea inferioară și pe laturile de 2 inci în sus ale tăvii cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturile înalte de 2 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
1
Bateți primele 3 ingrediente într-un bol metalic mediu. Puneți peste cratița cu apă clocotită și bateți energic până când termometrul pentru bomboane înregistrează 175 de metri pătrați, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
2
Scoateți vasul de peste apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați condimente. Folosind mixerul, bateți până se îngroașă și se răcește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Folosind mixerul electric, bateți frișca, smântâna, Grand Marnier, concentratul de suc de portocale și coaja de portocală rasă într-un castron mare până se formează vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De Portocale
Frișcă
Grand Marnier
Coaja De Portocala
Smântână
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Adăugați amestecul de gălbenuș de ou și pliați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
6
Se toarnă 2/3 din umplutură în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
7
Se presară cu amestec rezervat de 1/2 cană de pesmet. Puneți ușor umplutura rămasă. Acoperiți; înghețați peste noapte sau până la 3 zile.
1
Bateți portul și amidonul de porumb în tigaie mare pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bateti
2
Adăugați zahăr, miere și condimente. Aduceți amestecul la fiert la foc mare, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Miere
Zahăr
3
Adăugați 3 căni de afine; gatiti pana cand amestecul fierbe si merisoarele incep sa apara, dar inca isi pastreaza forma, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Se amestecă în restul de 2 căni de afine. Chill topping cel puțin 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
5
Eliberați părțile laterale din torte.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Transferați torte pe platou. Lingura topping peste umplere. Dacă doriți, ornați torte cu bucle de ciocolată albă.