Tort German Cu Mere

Tort German Cu Mere
Tortul german cu mere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 296 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de nuci, sare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Cu Mere, Tort cu mere cu glazură de arțar, și Tort cu mere cu sos cald de cremă de vanilie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch sau o tigaie cu tub de 10 inch. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mare, cremă uleiul, ouăle, 1 cană de zahăr brun și 2 lingurițe de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
CremăCremă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați amestecul de făină și amestecați bine. Se amestecă merele și nucile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
NuciNuci
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Pentru Topping: într-o cratiță, combinați 1 cană zahăr brun, 1/2 cană unt și 1/4 cană smântână. Aduceți la fierbere și continuați să fierbeți timp de 3 minute. Se răcește ușor și se toarnă peste tortul cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Revista