Tortul german cu mere ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 296 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de nuci, sare, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Tort Cu Mere, Tort cu mere cu glazură de arțar, și Tort cu mere cu sos cald de cremă de vanilie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch sau o tigaie cu tub de 10 inch. Se amestecă făina, bicarbonatul de sodiu și sarea împreună și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, cremă uleiul, ouăle, 1 cană de zahăr brun și 2 lingurițe de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Vanilie
Cremă
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați amestecul de făină și amestecați bine. Se amestecă merele și nucile tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Făină Pentru Toate Scopurile
Nuci
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 30 de minute, sau până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
6
Pentru Topping: într-o cratiță, combinați 1 cană zahăr brun, 1/2 cană unt și 1/4 cană smântână. Aduceți la fierbere și continuați să fierbeți timp de 3 minute. Se răcește ușor și se toarnă peste tortul cald.