Tort G ' S Tres Leches

Tort G ' S Tres Leches
G Tres Leches tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 68 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 409 calorii, 8g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Este adus la tine de Toțiretete. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare sud-americană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână lapte condensat, praf de copt, bicarbonat de sodiu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tres Leches de Coco (tort de nucă de cocos Tres Leches), Tres Leches de Ron con Ciocolata (Ciocolata Rom Tres Leches tort), și Tort Tres Leches.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Cremă 1 1/2 cană zahăr și unt nesărat într-un castron mare până când amestecul este pufos și galben pal, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă 6 gălbenușuri de ou în amestecul de unt, amestecând în fiecare înainte de a adăuga următorul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
4
Bateți făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol separat; amestecați treptat amestecul de făină în amestecul de gălbenuș de ou, alternând cu 1 1/2 cană de lapte, pentru a face un aluat neted. Se amestecă extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De MigdaleExtract De Migdale
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
5
Bateți 6 albusuri cu cremă de tartru într-un bol cu un mixer electric până se spumează; bateți treptat în 2 linguri de zahăr până când albusurile formează vârfuri rigide. Împingeți ușor amestecul de albus de ou în aluat, păstrând cât mai mult volum posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema De TartruCrema De Tartru
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
6
Se toarnă aluatul de tort în tava de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în mijlocul tortului iese curată, 35 până la 45 de minute. Tort rece complet în tigaie pe un raft.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Bateți laptele condensat îndulcit, laptele evaporat și 2 linguri de lapte integral într-un bol. Folosiți o furculiță mare sau o frigăruie pentru a face găuri peste tot tortul; turnați amestecul cu trei lapte peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BatetiBateti
BolBol
9
Bateți smântâna cu 1/4 cană de zahăr și 1 linguriță de extract de vanilie până când frișca ține vârfuri rigide. Topim tortul cu frisca; la frigider până la rece, cel puțin 1 oră. Refrigerați resturile. Tortul este mai bun la o zi sau două după preparare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
FrișcăFrișcă
CremăCremă
ZahărZahăr
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista