Tort francez cu patru condimente cu glazură de condimente cu unt rumenit

Tort francez cu patru condimente cu glazură de condimente cu unt rumenit
Rețeta tort francez cu patru condimente cu glazură de condimente cu unt rumenit ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 482 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Funcționează bine ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți unt, sare, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Bare de dovleac cu condimente portocalii cu glazură de unt rumenită, Mini Cupcakes cu prăjituri cu ciocolată cu unt rumenit glazură de condimente de dovleac-octombrie #ImprovChallenge, și Tort de condimente morcov-mere cu glazură de unt rumenit.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Unt și făină un 9-in. tigaie pătrată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Faceți tort: bateți untul, zahărul brun și coaja într-un castron mare cu un mixer până devine pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați ouăle și bateți până se omogenizează bine. Într-un alt castron, combinați făina și alte ingrediente uscate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt o treime la un moment dat, alternând cu jumătate de zară la un moment dat și bătând la viteză mică după fiecare adăugare până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Întindeți aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să se răcească pe un raft, 10 minute. Slăbiți tortul din tigaie cu o spatulă subțire, apoi inversați pe un suport. Re-inversați pe un alt raft; se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Faceți glazură: gătiți untul într-o cratiță medie la foc mediu-mic, tigaie învârtită ocazional, până se rumenesc adânc, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Se toarnă într-un bol mixer, se lasă să se răcească, apoi se răcește până când este suficient de ferm pentru a bate, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția nucilor și bateți până devine pufos, 1 până la 2 minute, răzuind ocazional în interiorul bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
12
Împărțiți tortul orizontal cu un cuțit lung zimțat. Ridicați stratul superior cu 2 spatule largi. Setați stratul inferior pe un platou, apoi întindeți cu jumătate de glazură. Înlocuiți stratul superior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
13
Intinde blatul tortului cu glazura ramasa, apoi presara cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
14
quatre pies

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Franceză în meniu? Încercați să împerecheați cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Ai putea încerca Calvet Cremant de Bordeaux Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Calvet Cremant de Bordeaux Brut
Frumos corp galben auriu cu bule foarte fine și persistente.Nas expresiv de fructe galbene și brioșă. Gust proaspăt și echilibrat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista