Tort Dundee cu sos fierbinte de marmeladă

Tort Dundee cu sos fierbinte de marmeladă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul Dundee cu sos fierbinte de marmeladă. Pentru $1.42 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 621 calorii, 8g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână făină universală, marmeladă de portocale, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Dundee, Tort Dundee, și Tort Dundee pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 buc. F. Unt tigaie cu diametrul de 8 inci cu laturile înalte de 2 inci; linia de jos cu hârtie pergament. Cerneti faina, praful de copt, sarea si condimentele intr-un bol mediu. Folosind mixerul electric, bateți untul, zahărul, whisky-ul și coaja de portocală rasă într-un castron mare până când este pufos. Bateți în ouă câte 1. Se amestecă ingredientele uscate, apoi toate fructele uscate și coaja confiată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
UntUnt
FructeFructe
WhiskyWhisky
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Mixer De MânăMixer De Mână
Formă De TortFormă De Tort
BolBol
CuptorCuptor
2
Transferați aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Coaceți tortul 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Scoateți tortul din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Periați blatul cu 2 linguri de marmeladă. Aranjați migdalele în jurul marginii, apăsând ușor pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
MigdaleMigdale
6
Coaceți tortul până când testerul introdus în centru iese curat, cu aproximativ 20 de minute mai mult. Tort rece complet în tigaie pe raft. (Se poate face cu 3 zile înainte. Capac; a se păstra la temperatura camerei.) Întoarceți tortul din tigaie; îndepărtați pergamentul.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Așezați în poziție verticală pe farfurie.
1
Combinați marmelada și whisky-ul într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarmeladăMarmeladă
WhiskyWhisky
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Tăiați toată coaja și miezul alb din portocale. Lucrul peste castron pentru a prinde sucuri, tăiate între membrane, eliberând segmente portocalii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați 2 linguri de suc de portocale din castron în cratiță. Se amestecă la foc mediu-mic până se topește marmelada și sosul se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
MarmeladăMarmeladă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
4
Transferați sosul în vasul de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Serviți tortul cu sos cald, segmente de portocale și frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
FrișcăFrișcă
SosSos
1
Coaja de portocală confiată de înaltă calitate este disponibilă la majoritatea magazinelor de bomboane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală ConfiatăCoajă De Portocală Confiată
BomboaneBomboane
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista