Tort Dublu Cu Unt Lipicios Cu Ciocolată
Tort dublu de ciocolată lipicioasă unt necesită în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 297 calorii. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr de cofetărie, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 180 de fani. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort Dublu Cu Unt Lipicios Cu Ciocolată, Tort Dublu Cu Unt Lipicios Cu Ciocolată, și Paula ' s Double Chocolate ooey Gooey Unt tort inghetata.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor o tigaie de copt de 9 pe 13 inci.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, 1 ou și 1/2 cană de unt topit. Se amestecă până se amestecă bine. Bateți amestecul în tigaie și lăsați-l deoparte.
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete sau folosind un mixer manual, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Adăugați restul de 2 ouă și pudra de cacao și bateți până se amestecă bine. Reduceți viteza la minim și adăugați zahărul cofetarilor. Bateți până se amestecă bine. Adăugați încet restul de 1/2 cană de unt topit și vanilia. Bateți până se omogenizează. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați piulițele.
Întindeți umplutura peste aluat în tigaie.
Coaceți tortul timp de 40 până la 50 de minute. Aveți grijă să nu-l gătiți prea mult: Centrul ar trebui să fie încă puțin lipicios.
Lăsați să se răcească parțial pe o grătar înainte de a tăia.
Se servește cu frișcă, dacă se dorește.
Fotografie de Andrew Mccaul