Tort dublu de ciocolată lipicioasă unt necesită în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 297 calorii. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr de cofetărie, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 180 de fani. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort Dublu Cu Unt Lipicios Cu Ciocolată, Tort Dublu Cu Unt Lipicios Cu Ciocolată, și Paula ' s Double Chocolate ooey Gooey Unt tort inghetata.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor o tigaie de copt de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, 1 ou și 1/2 cană de unt topit. Se amestecă până se amestecă bine. Bateți amestecul în tigaie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete sau folosind un mixer manual, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați restul de 2 ouă și pudra de cacao și bateți până se amestecă bine. Reduceți viteza la minim și adăugați zahărul cofetarilor. Bateți până se amestecă bine. Adăugați încet restul de 1/2 cană de unt topit și vanilia. Bateți până se omogenizează. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați piulițele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Pudră De Cacao
Vanilie
Unt
Ouă
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Întindeți umplutura peste aluat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți tortul timp de 40 până la 50 de minute. Aveți grijă să nu-l gătiți prea mult: Centrul ar trebui să fie încă puțin lipicios.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lăsați să se răcească parțial pe o grătar înainte de a tăia.