Tort Dublu Cu Unt Lipicios Cu Ciocolată

Tort Dublu Cu Unt Lipicios Cu Ciocolată
Tort dublu de ciocolată lipicioasă unt necesită în jurul valorii de 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 64 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 297 calorii. Dacă aveți la îndemână extract de vanillan, zahăr de cofetărie, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 180 de fani. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Tort Dublu Cu Unt Lipicios Cu Ciocolată, Tort Dublu Cu Unt Lipicios Cu Ciocolată, și Paula ' s Double Chocolate ooey Gooey Unt tort inghetata.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor o tigaie de copt de 9 pe 13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, 1 ou și 1/2 cană de unt topit. Se amestecă până se amestecă bine. Bateți amestecul în tigaie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
În vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete sau folosind un mixer manual, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați restul de 2 ouă și pudra de cacao și bateți până se amestecă bine. Reduceți viteza la minim și adăugați zahărul cofetarilor. Bateți până se amestecă bine. Adăugați încet restul de 1/2 cană de unt topit și vanilia. Bateți până se omogenizează. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați piulițele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Pudră De CacaoPudră De Cacao
VanilieVanilie
UntUnt
OuăOuă
NuciNuci
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Întindeți umplutura peste aluat în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți tortul timp de 40 până la 50 de minute. Aveți grijă să nu-l gătiți prea mult: Centrul ar trebui să fie încă puțin lipicios.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Lăsați să se răcească parțial pe o grătar înainte de a tăia.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
8
Se servește cu frișcă, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
9
Fotografie de Andrew Mccaul
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista