Tort Delicios De Portocale Mandarine
Tort delicios Mandarin Orange este un fără lactate rețetă cu 20 de porții. Acest desert are 227 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cap la magazin și ridica ulei vegetal, ouă, Betty tort se amestecă, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Delicios De Portocale Mandarine, Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), și Tort De Ceai Mandarin Orange pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți sau pulverizați ușor fundul numai de tigaie de 13x9 inci.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, ulei, nuci, segmente portocalii, rezervat 1/3 cană lichid portocaliu și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute.
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Pentru a face glazura de ananas, amestecați ananasul, amestecul de budincă uscată și coaja de portocală. Amestecați ușor toppingul biciuit.
Se întinde pe tort. A se păstra bine acoperit la frigider.