Tort De Șah
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul de șah. Această rețetă servește 15 și costă 49 de cenți pe porție. O porție conține 367 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă de la Allrecetes are 794 de fani. Dacă aveți la îndemână unt, zahăr de cofetari, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 19%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort De Șah, Tort De Șah, și Tort De Șah.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9 x 13 inch.
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort, 2 ouă și 1/2 cană de unt topit. Puneți în tigaie pregătită.
Într-un alt castron, bateți crema de brânză până se omogenizează. Se amestecă 1/2 cană de unt topit și 2 ouă. Treceți treptat în zahărul cofetarului.
Se toarnă peste amestecul de crustă deja în tigaie.
Coaceți timp de 1 oră. Mișto.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "