Tort de înghețată de cafea și Turron cu portocale de miere-Brandy
Cafea și Turron înghețată Torte cu miere-coniac portocale ar putea fi doar desert pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 441 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, prăjituri cu unt, portocale cu coniac de miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cafea înghețată cu brandy de cireșe, Înghețată De Cafea Torte, și Scooped: înghețată de lămâie, miere și coniac (sau Muggle) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Unt bucată mare de folie. Se amestecă zahărul, mierea și 1 lingură de apă într-o cratiță mică grea la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mare; fierbeți fără a amesteca până când siropul capătă o culoare chihlimbar profundă, perindând ocazional părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învolburată, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Miere
Zahăr
Sirop
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Folie De Aluminiu
Tigaie
2
Se ia de pe foc. Se amestecă imediat migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
3
Se toarnă amestecul pe folia pregătită. Se răcește complet. Tăiați pralina în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praline
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Linie 9x5x23 / tigaie metalică de 4 inci cu plastic. Se amestecă înghețată de vanilie, 2 linguri de coniac și coaja de portocală în castron. Îndoiți cookie-urile. Puneți jumătate din amestecul de înghețată în tigaia pregătită. Acoperiți și congelați tigaia și amestecul de înghețată de vanilie rămas separat până aproape ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Coaja De Portocala
Cookie-uri
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Bol
5
Se amestecă înghețată de cafea, 2 linguri de coniac și cafea măcinată într-un alt castron. Îndoiți pralina tocată. Lingură jumătate din amestecul de înghețată de cafea deasupra înghețatei de vanilie în tigaie. Se acoperă cu amestecul de înghețată de vanilie rămas, apoi amestecul de înghețată de cafea. Acoperiți cu plastic și congelați până la fermitate, aproximativ 4 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Cafea
Cafea Măcinată
Praline
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
Bol
6
Scoateți torte din tava de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Pan
7
Tăiați în felii groase de 1 inch și serviți cu portocale.