Tort de înghețată de cafea și Turron cu portocale de miere-Brandy

Tort de înghețată de cafea și Turron cu portocale de miere-Brandy
Cafea și Turron înghețată Torte cu miere-coniac portocale ar putea fi doar desert pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 441 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, prăjituri cu unt, portocale cu coniac de miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Cafea înghețată cu brandy de cireșe, Înghețată De Cafea Torte, și Scooped: înghețată de lămâie, miere și coniac (sau Muggle) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt bucată mare de folie. Se amestecă zahărul, mierea și 1 lingură de apă într-o cratiță mică grea la foc mic până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura la mare; fierbeți fără a amesteca până când siropul capătă o culoare chihlimbar profundă, perindând ocazional părțile laterale ale tigaiei cu perie de patiserie umedă și tigaie învolburată, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
MiereMiere
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc. Se amestecă imediat migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
3
Se toarnă amestecul pe folia pregătită. Se răcește complet. Tăiați pralina în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PralinePraline
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Linie 9x5x23 / tigaie metalică de 4 inci cu plastic. Se amestecă înghețată de vanilie, 2 linguri de coniac și coaja de portocală în castron. Îndoiți cookie-urile. Puneți jumătate din amestecul de înghețată în tigaia pregătită. Acoperiți și congelați tigaia și amestecul de înghețată de vanilie rămas separat până aproape ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Cookie-uriCookie-uri
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BolBol
5
Se amestecă înghețată de cafea, 2 linguri de coniac și cafea măcinată într-un alt castron. Îndoiți pralina tocată. Lingură jumătate din amestecul de înghețată de cafea deasupra înghețatei de vanilie în tigaie. Se acoperă cu amestecul de înghețată de vanilie rămas, apoi amestecul de înghețată de cafea. Acoperiți cu plastic și congelați până la fermitate, aproximativ 4 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați înghețat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Cafeaînghețată De Cafea
Cafea MăcinatăCafea Măcinată
PralinePraline
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
BolBol
6
Scoateți torte din tava de pâine.
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine PanPâine Pan
7
Tăiați în felii groase de 1 inch și serviți cu portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista