Tortul de înghețată cu mentă de ciocolată necesită aproximativ 6 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 86G de grăsime, și un total de 1863 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.41 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână plus 3 linguri de unt, bomboane de mentă grosiere și dungi, extract de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tort De Înghețată Cu Ciocolată-Mentă, Rulou De Tort Cu Înghețată De Mentă Cu Ciocolată, și Tort Crocant Cu Înghețată De Mentă Cu Ciocolată Cu Lapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Tăiați untul în bătăi și adăugați într-un castron mediu rezistent la căldură împreună cu chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați vasul peste 1 inch de apă clocotită, asigurându-vă că vasul nu atinge apa. Odată ce untul și ciocolata încep să se topească, amestecați pentru a combina și scoateți de pe foc. Zdrobiți fin napolitanele de ciocolată într-un robot de bucătărie până devine o masă fină. Într-un castron mare, combinați firimiturile de napolitane cu ciocolata topită și amestecați până când firimiturile sunt umezite. Rezervați un amestec de firimituri de 1 cană într-un castron mic. Apăsați amestecul de firimituri rămas în partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unei tigaie cu formă de arc cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 3 inci. Înghețați 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Cu Napolitane De Ciocolată
Ciocolata
Unt
(55 Napolitane)
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Bol
3
Pentru glazură: într-o cratiță mare, cu fundul greu, aduceți smântâna și siropul de porumb la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Cremă
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc, se adaugă ciocolata și se bate până se topește. Se lasă deoparte să se răcească până la temperatura camerei, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Pentru umplutură: amestecați rapid înghețata, bomboanele zdrobite și extrageți într-un castron mare cu o lingură de lemn până la amestecare. Puneți jumătate din amestecul de înghețată pe crusta înghețată și întindeți-o. Împrăștiați uniform firimiturile de prăjituri rezervate peste înghețată în tigaia cu formă de arc, apăsând ușor firimiturile în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
Lingura De Lemn
Bol
6
Se toarnă jumătate din glazura de ciocolată peste prăjitura se sfărâmă și înghețata se îngheață aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De Ciocolată
înghețată
Cookie-uri
7
Când sunteți gata să repetați straturile, puneți glazura înapoi la foc mic, doar până când se toarnă, dar nu se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
8
Scoateți tigaia cu formă de arc din congelator și repetați cu înghețata și glazura rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Copt și Arpagic Suplimentar
9
Puneți înapoi în congelator timp de cel puțin 3 ore sau peste noapte.
10
Scoateți tortul din congelator cu aproximativ 20 de minute înainte de servire pentru a îndepărta ușor părțile laterale ale arcului. Eliberați părțile laterale ale tigaiei și transferați tortul pe un platou. Rupeți bucățile neregulate de bomboane fragile și îndepărtați folia pe măsură ce mergeți. Apăsați în poziție verticală fragil, partea bomboane afară, pe partea de sus și părți de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
11
Într-o cratiță mică, cu fund greu, la foc mediu-mic, gătiți zahărul, 3/4 cană de apă și siropul de porumb până când zahărul se dizolvă. Creșteți căldura și fierbeți, fără a amesteca, până când un termometru cu bomboane înregistrează 300 de grade F, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Bomboane
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
12
Așezați o foaie de folie lungă de 24 inci pe suprafața de lucru. Fii extrem de atent, siropul este extrem de fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
13
Turnați siropul care fierbe în linii largi în zig-zag peste folie. Lucrând rapid și folosind o spatulă metalică offset unsă, întindeți siropul uniform pe folie, lăsând o margine de 1 inch. Presărați imediat cu toate bomboanele, apăsând bucățile mai mari în sirop pentru a vă asigura că se lipesc. Aveți grijă să nu atingeți siropul. Se răcește complet.
Înghețata poate fi asociată cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.